PAO VOZAČ BENTLIJA: Uhapšen Luka Radulović koji je presekao Vučićevu kolonu
Foto: Printscreen Facebook

PAO VOZAČ BENTLIJA: Uhapšen Luka Radulović koji je presekao Vučićevu kolonu

Crna Hronika -

Luka Radulović (36), osumnjičen da je ugrozio bezbednost Aleksandra Vučića kada je presekao predsedničku kolonu vozila, uhapšen je večeras zbog droge.

Prema nezvaničnim saznanjima, Radulović je uhapšen po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u okviru istrage vođene protiv orgnizovane kriminalne grupe dilera narkotika. Po nalogu tužilaštva akciju je sprovodila Bezbednosno informativna agencija (BIA) i Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK). Osim Radulovića uhapšeni su A. M., S. N. i M. G., a u toku su pretresi stanova koje su koristili.

Radulović, kao vozač, i Stevan Dukić (22) i Miloš Tančev (22), kao saputnici u "bentliju", osumnjičeni su da su ugrozili bezbednost predsednika Srbije.

Naime, oni su 2. septembra 2017. na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu presekli kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Aleksandar Vučić.

Radulović i ostali iz automobila ubrzo posle incidenta su uhapšeni da bi nakon saslušanja svedoka, 20 dana kasnije, bili pušteni.

Prilikom hapšenja testom je utvrđenom da je bio pod uticajem droge i alkohola.

Radulović je učestvovao i u incidentu ispred jednog noćnog kluba u Beču kada je, kako navodi tamošnja policija, pucao na dvojicu mladića.

Bio je hapšen i zbog droge, kada je kod njega pronađena izvesna količina kokaina, a protiv njega su podizane krivične prijave za nasilničko ponašanje i razbojništva.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PODSEĆANJE- pet najvećih klanova u Beogradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track