ČETIRI DANA PAKLA ZA MARKA IZ JAGODINE: Oteo ga diler pa ga mučenjem odvikavao od droge! Zatekli ih u crkvi kako ISTERUJU ĐAVOLA IZ NJEGA
Foto: Profimedia

horor u jagodini

ČETIRI DANA PAKLA ZA MARKA IZ JAGODINE: Oteo ga diler pa ga mučenjem odvikavao od droge! Zatekli ih u crkvi kako ISTERUJU ĐAVOLA IZ NJEGA

Crna Hronika -

Otmica u Jagodini zbog navodnog isterivanja đavola dobila je stravičan epilog - juče je uhapšen osuđivani diler i pripadnik jagodinske grupe Ivan Ilić (40), koji je oteo i teško povredio Marka S. (26)!

U ponedeljak oko pola šest ujutru na ulicama Jagodine kod Osnovnog suda odigravala se prava drama. Marko S. (26) izleteo je iz džipa u kojem je bio sa nekoliko mladića, počeo da beži, a kada su ga oni sustigli, krenuo je da se otima. Grupa momaka počela je da tuče Marka, a potom ga je nekoliko njih uhvatilo i strpalo u gepek automobila.

foto: Kurir

Prema navodima očevidaca, odvezli su se ka Crkvi Svete Petke. Tamo je, navodno, sveštenik održao opelo za isterivanje zlih duhova iz Marka S.

- Kada je policija upala u crkvu i zatekla ih tokom obreda, mladići su izneli bizarnu odbranu: branili su se time da su hteli da isteraju đavola iz Marka S. jer je "on šištao" - navodi izvor "Blica".

Ova bizarna odbrana nije dugo izdržala jer je zbog teškog zlostavljanja mladića koji i inače ima zdravstvene probleme uhapšen jedan od vinovnika tuče - Ivan Ilić (40). On je poznat u jagodinskim kriminalnim krugovima.

Nakon što je Ilić uhapšen, ispostavilo se da je zlostavljanje nesrećnog mladića počelo mnogo ranije. Pre nego što su ga muškarci odveli u crkvu da "iz njega isteraju đavole", navodno su ga dugo mučili u stanu osumnjičenog.

foto: Profimedia

- Čitava drama zapravo je počela četiri dana ranije u Ilićevom stanu. Ilić je Marka smestio u stan i tu ga zaključao. Iliću, koji je osuđivan zbog trgovine kokainom, plan je bio da Marka "izleči" od narkomanije. Uzor mu je bio stravičan princip duhovno-rehabilitacionog centra "Crna reka", gde su zavisnici u sklopu "lečenja" prebijani lopatom, pesnicama, nogama... - priča dobro obavešteni izvor .

Prema saopštenju jagodinske policije, osumnjičeni muškarac tereti se da je u ponedeljak nedaleko od zgrade Osnovnog suda, u glavnoj ulici u Jagodini, sprečio 26-godišnjeg muškarca da izađe iz vozila, kao i da ga je više puta udario i teško ga povredio.

U Osnovnom sudu u Jagodini njemu je danas određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.

foto: Profimedia

Pritvor je određen zbog postojanje mogućnosti da osumnjičeni utiče na svedoke.

Stojanović je hospitalizovan u KBC kragujevac i njegovo stanje je stabilno i on nije životno ugrožen.

Osuđen zbog trgovine kokainom

Ilić je poznat policiji odranije. Naime, njega je krajem marta 2016. Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno osudio zbog trgovine kokainom u Srbiji i Evropi na sedam godina zatvora, kao pripadnika jagodinske grupe. Ilić je osuđen jer je od 28. juna do 24. jula 2011. na teritoriji Srbije i Evrope sa saradnicima dilovao kokain.

(Kurir.rs/Blic, B.Bogosav)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track