(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK SA MESTA NESREĆE! OGLASIO SE I TONI CETINSKI: Ovo mi je najgori dan u životu!
Foto: Printscreen

(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK SA MESTA NESREĆE! OGLASIO SE I TONI CETINSKI: Ovo mi je najgori dan u životu!

Crna Hronika -

Sudelovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja, kratko nam je nakon nesreće kazao pevač Toni Cetinski (48). Pod točkovima njegovog mercedesa u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko 14 sati ležao je beživotno muškarac.

Kako bi došli do njega, morali su da pozovu vatrogasce, koji su pomerili automobil i izvukli nesrećnog čoveka. Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta nesreće.

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i legao na ulicu. U tom trenutku je naišao Toni u automobilu.

- Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi - kazao je šokirani Toni.

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju, a nakon završenog uviđaja i obdukcije znaće se da li muškarac već bio mrtav kad ga je Toni pregazio. Ono što je sigurno, reč je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguća brza vožnja.

- Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na ulici kada je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju i piju vino - kazao je očevidac nesreće.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Mama je otišla da trči i nestala je u travi! Ovo je rekla mala Jana o ubistvu pevačice Jelene Marjanović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track