POGINUO MLADIĆ KOD TOPOLE: Sleteo s puta i zakucao se u kuću
Foto: Shutterstock

SAOBRAĆAJKA

POGINUO MLADIĆ KOD TOPOLE: Sleteo s puta i zakucao se u kuću

Crna Hronika -

Udes se desio kad je „pežo 307“ kojim je mladić upravljao sleteo s puta i zakucao se u kuću.

Nenad J. (33) poginuo je u nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje, oko 1.30 časova, u selu Gornja Trnava kod Topole. Udes se desio kad je „pežo 307“ kojim je mladić upravljao sleteo s puta i zakucao se u kuću.

Prema prvim informacijama, mladić nije bio vezan pojasom.

- Udes se dogodio usred noći. Baka kod čije se kuće nesreća desila pomislila je da je neko bacio bombu, toliko je jak udarac bio. Ona se veoma uplašila i zvala komšije, koje su pozvale policiju i Hitnu pomoć - pričaju meštani Gornje Trnave. Kako kažu, na mesto nesreće veoma brzo su stigle hitne službe, ali Nenadu J. nije bilo pomoći.

- Priča se po selu da nije bio vezan i da je ispao iz auta, ali smo u toku noći videli vatrogasce koji su sekli lim. Lekari koji su došli nisu mogli da mu pomognu jer je već bio preminuo - dodaje naš sagovornik.

Meštani pričaju da cela porodica nastradalog živi u Švajcarskoj, a da je ovo druga tragedija u njihovoj kući u poslednjih nekoliko godina.

- Pre nekoliko godina mu je stariji brat poginuo na isti način. Kao i Nenad, i on se vraćao noću i na putu za Kragujevac doživeo saobraćajnu nesreću. Posle njegove smrti Nenad je živeo sam u Trnavi. Jadni njihovi roditelji - rekle su nam komšije.

J. I. - Foto: Shutterstock, ILUSTRACIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track