POTRESNA PORUKA TONIJA CETINSKOG NA FEJSBUKU: Najradije bih poželeo da se probudim iz ove bizarne i tragične noćne more...
Foto: Nebojša Mandić

OGLASIO SE POZNATI PEVAČ

POTRESNA PORUKA TONIJA CETINSKOG NA FEJSBUKU: Najradije bih poželeo da se probudim iz ove bizarne i tragične noćne more...

Crna Hronika -

Pevač Toni Cetinski oglasio se na svom zvaničnom Fejsbuk profilu gde je napisao da bi najradije vratio vreme i izašao iz "ove tragične noćne more".

"Kako, zašto i šta napisati ili reći u ovom trenutku? Kako pomoći jednom nesretnom čoveku, sugrađaninu i bratu u situaciji kada bih najradije da mogu vratio vreme ili poželeo da se probudim iz ove bizarne i tragične noćne more", napisao je Cetinski i dodao:

"Hvala svim razumnim i dobrim ljudima na podršci u ovim trenucima ali verujte mi da uopšte nije bitno kako se ja sad osećam jer me ništa ionako ne može utešiti a o rečima utehe prema porodici poginuloga i svima koji su ga poznavali da i ne govorim. Utehu će biti teško naći a bol je velika. Moje misli i molitve su usmerene prema njemu i njegovim bližnjima i tako će biti dok god budem živ. Najdublje i iskreno saučešće porodici pokojnika i svima koji su ga poznavali. Velika bol će zauvek ostati", napisao je popularni pevač.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track