STRAVIČNA NESREĆA: Mašina mu povukla košulju i samlela ga, našao ga unuk, delove tela skupljali u džak!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

Užasna smrt

STRAVIČNA NESREĆA: Mašina mu povukla košulju i samlela ga, našao ga unuk, delove tela skupljali u džak!

Crna Hronika -

Po podu i zidovima bili su razbacani delovi mesa, kostiju, komadi krvave odeće. Inspektorima koji su došli na uviđaj od stravične scene pripala je muka

Inspektori koji su vršili uviđaj jezive smrti Jovice Barbulovića (53) iz sela Osnić kod Boljevca, koji je poginuo kada je upao u veliki mlin za žito, šokirali su se kad su izašli na mesto nesreće, saznaje Kurir.

Podsetimo, nesreća se dogodila u sredu oko 15 časova, kada je nesrećni Barbulović upao u otvor ogromnog mlina, koji ga je samleo u paramparčad.

- Bukvalno smo se skamenili kad smo se popeli na drugi sprat mlinare! Po podu i zidovima bili su razbacani delovi mesa, kostiju, komadi krvave odeće. Kao da je nesrećni čovek upao u ogromni blender bez poklopca! Nikad u životu, čak ni na filmu, tako nešto nismo videli - rekli su šokirani inspektori.

Baba čula čudne zvuke

Kako saznajemo, istraga je brzo pokazala da se radi o takozvanoj zadesnoj smrti i da je Jovica bio sam u mlinu u vreme tragedije. Pretpostavlja se da mu je mašina povukla donji deo košulje, i to mu je bio kraj. Čitavo selo juče je govorilo o stravičnoj tragediji.

- Mlin se nalazi u selu na glavnom putu, u tom dvorištu živi jedna baka, a njihova kuća je oko četiri kilometara dalje - objašnjava nam jedna meštanka.

Kako kaže, baka je čula kako mlin radi, a onda odjednom čudne i jezive zvuke, „kao da se nešto zaglavilo i udara u mrvilicu“.

- Stara je, nije mogla da se popne, pa je pozvala petnaestogodišnjeg Jovičinog unuka da dođe i proveri šta je sa mlinom. Dečak se popeo, ugasio mlin i pronašao raskomadanog dedu. Ko zna kako mu je bilo kad je video taj prizor - kaže meštanin Osnića.

foto: Kurir, Privatna Arhiva

U razgovor se uključuje mlađi čovek i dodaje:

- Ništa od njega nije ostalo. Mašina ga je samlela i razbacala po podu i zidovima. Morali su da donesu džak i da sakupljaju njegove komade po celom spratu! Bilo je jezivo.

Ostala samo kapa

Porodična kuća Barbulovića juče je bila puna meštana koji su, uz plač i kuknjavu, došli da izjave saučešće. Ucveljena supruga ih je dočekivala, a suze su same jurile niz obraze.

- Strašno, strašno - samo je šaptala nesrećna žena.

Ni ona ni ćerka jedinica nisu želele da govore o tragediji, osim što su rekle da je u pitanju nesreća i da ne sumnjaju da ga je neko ubio. Ekipa Kurira juče je ispred mlina zatekla kapu koju je Barbulović najverovatnije skinuo pre ulaska u mlinaru. To je jedino od njega ostalo.

Sahrana će biti danas na seoskom groblju.

Meštani o Barbulovićima

NAJIMUĆNIJA PORODICA U SELU

Svi u Osniću ističu da je Jovica bio odličan domaćin i vredan čovek. U prošlom mandatu bio je odbornik boljevačke skupštine.

- Oni su najimućnija porodica u selu i svi su vredni. Imaju preko 40 krava, više od 70 svinja, oko 40 hektara zemlje, mlinaru... Svi su dobri, vredni, pošteni - pričaju meštani.

Jovica je za sobom ostavio suprugu, ćerku i zeta, unuka i unuku.

Kurir / Suzana Božinović

Foto: Kurir, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Novo vršnjačko nasilje u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track