Kaja Ostojić bila u stanu Radmila Mitrovića pre ubistva

Ubistvo predsednika FK Rudar

Kaja Ostojić bila u stanu Radmila Mitrovića pre ubistva

Crna Hronika -
Rukometašica Marija MIlić Marija tvrdi da joj je Mitrović, pošto mu se pridružila u kafiću kobne večeri rekao da su kod njega u stanu pre izlaska u grad bili pevačica Kaja Ostojić, njen menadžer Bane i još jedna osoba

PODGORICA - Dokaz da na nožu kojim je ubijen Radmilo Mitrović (47), potpredsednik FK “Rudar” iz Pljevalja, nema otisaka papilarnih linija osumnjičene Marije Milić, jedan je od izvedenih dokaza u istrazi koji “baca neko sasvim novo svetlo na ceo slučaj”, a čijem rasvetljavanju bi pomoglo i saslušanje poznate pevačice Kaje Ostojić koja je boravila u Mitrovićevom stanu nekoliko sati pre njegovog ubistva, rekao je advokat osumnjičene Ratko Pantović.

“Marija tvrdi da joj je Mitrović, pošto mu se pridružila u kafiću kobne večeri rekao da su kod njega u stanu pre izlaska u grad bili pevačica Kaja Ostojić, njen menadžer Bane i još neka osoba čijeg se imena nije mogla setiti. Pomenuto društvo boravilo je u lokalu gde su se sreli Mitrović i Marija, ali su sedeli za drugim stolom. Iz tog razloga sam predložio Tužilaštvu da sasluša Mitrovićevo društvo od te večeri kao i da se uporede DNK analize ovih osoba sa DNK analizama i tragovima iz stana gde je ubistvo izvršeno”, objasnio je Pantović za Dnevne novine.

Prema njegovim rečima odbrana smatra i da će učiniti sve da dokaže da njegova klijentkinja Marija Milić nije ubila Mitrovića.

“Pošto je analiza pokazala da na nožu kojim je ubijen Mitrović nema Marijinih otisaka, za ubistvo je vezuje jedino što se našla u istom stanu gde je izvršeno ubistvo. Marija se te večeri po izlasku iz kafića apsolutno ničega ne seća. Nalaz krvi trebalo bi da pokaže da je bila pod dejstvom alkohola ili nekih hemijskih supstanci koje su moguće dovele do brisanja pamćenja”, rekao je on.

Pantović je napomenuo da Marija nije priznala ubistvo, već je rekla da se ne seća tog trenutka.

Ubistvo se desilo krajem aprila, oko sedam časova ujutro, u Mitrovićevom stanu u Zagoriču. Milić i Mitrović su, navodno, kobne večeri bili u gradu, a nakon povratka u stan u kojem su njih dvoje živeli zajedno oko godinu dana, nastala je svađa, kada je optužena uzela kuhinjski nož, sečiva dužine oko 20 centimetara, i njime ubola sada pokojnog Mitrovića u vrat. Mitrović je hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, gde je preminuo oko 10 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track