ŠVERCOVAO KOKAIN ZA ŠARIĆA: Dejan Šekularac neće sklapati nagodbe
Foto: PrintScreen

Advokat Šarićevog saradnika posle predaje

ŠVERCOVAO KOKAIN ZA ŠARIĆA: Dejan Šekularac neće sklapati nagodbe

Crna Hronika -

Živeo je potpuno normalnim životom, ali je želeo da dođe kako bi se sudski postupak okončao

Dejan Šekularac (36) iz Bijelog Polja, koji se sumnjiči da je učestvovao u švercu kokaina za Darka Šarića, odlučio je da se preda jer zbog dve crvene Interpolove poternice koje su raspisane za njim nije smeo da napušta Crnu Goru.

Advokat Miroslav Jeremić objašnjava kako se i zašto predao njegov klijent.

- Šekularac je u Srbiju doputovao redovnim letom „Er Srbije“. On duže je od sedam godina normalno živeo u Crnoj Gori, koja je dva puta odbijala da ga izruči Srbiji. Živeo je potpuno normalnim životom, ali je želeo da dođe kako bi se sudski postupak okončao. Naime, moj branjenik zbog poternica koje su na snazi nije mogao da napušta zemlju - kaže advokat Jeremić za Kurir. Šekularac je juče saslušan samo pred sudijom za prethodni postupak, koji mu je odredio pritvor, dok će saslušanje u tužilaštvu tek biti zakazano.

- On će dati temeljan iskaz, braniće su u postupku jer tvrdi da nisu tačni navodi koji mu se stavljaju na teret. Moj branjenik nema nameru da sklapa bilo kakve sporazume, niti mu je to nuđeno. Dejan Šekularac ne želi da pristane na bilo šta, osim na fer suđenje - dodaje advokat Miroslav Jeremić.

Kako Kurir saznaje, jedan od razloga zbog kog je odlučio da se preda jeste taj što mu supruga i dete žive u Beogradu. Dejan se sumnjiči da je bio zadužen za kupovinu i prevoz droge u Evropu iz Južne Amerike.

J. S. - Foto: PrintScreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić odlučio, glavni odbor ga poslušao: Izbori u martu, ali samo gradski

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja