TEODORIN UBICA NI DANAS SE NE ZNA: Fitnes instruktorka preparkiravala dečkov džip, pa izrešetana u sačekuši
Foto: Slađana Stojanović

Smrt iz mraka

TEODORIN UBICA NI DANAS SE NE ZNA: Fitnes instruktorka preparkiravala dečkov džip, pa izrešetana u sačekuši

Crna Hronika -

U sačekuši 19. novembra 2016. izrešetana je Teodora Kaćanski (30) dok je preparkiravala „rendž rover“. Sumnja se da je meta bio njen dečko, koji je nekoliko trenutaka ranije izašao iz auta

Pre tačno godinu dana, 19. novembra 2016. godine, u sačekuši u novosadskom naselju Telep izrešetana je fitnes instruktorka Teodora Kaćanski. Ubrzo je utvrđeno da je meta napadača bio njen dečko Nenad Stević (39), ali ni ovo otkriće, kao ni brojna saslušanja i privođenja nisu pomogli policiji da razreši ubistvo nesrećne devojke.

Zločin se dogodilo na parkingu u Somborskoj ulici kod broja 8, u večernjim satima, nakon što su se Teodora i Stević dovezli kolima. Stević je parkirao crni džip ‚‘rendž rover‘‘ preko puta zgrade u kojoj žive i izašao ostavivši upaljene žmigavce. Krenuo je prema zgradi, a Teodora je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo da preparkira automobil. Tada je iz žbunja izleteo napadač i iz „tetejca“ ispalio pet hitaca u devojku. Teodora je odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon tri dana borbe za život preminula.

foto: Slađana Stojanović
foto: Slađana Stojanović

Sećanje na Teodoru

NACRTALI MURAL SA NJENIM LIKOM

Nedavno se u novosadskom Novom naselju pojavio mural s Teodorinim likom.

- Na srcu je bolna rana, znam, anđeo si sada, na boljem mestu si jer u nama živiš ti, ponekad u san svrati mi - jedna je od poruka ispisanih na muralu.

Nakon završene sudske obdukcije utvrđeno je da je Teodora zadobila tri prostrelne rane. Jedan metak prošao joj je kroz vrat, drugi je završio u levoj butini, a treći u stomaku, zahvativši i oštetivši jetru i želudac, a izašao je kroz grudni koš. Inače, sve tri prostrelne rane zadobila je s leve u desnu stranu. Njeno ubistvo šokiralo je Novi Sad, a njeni prijatelji ne prestaju da pričaju o njoj.

Prijatelji ne zaboravljaju

- Bila je uvek nasmejana, vesela, svima spremna da pomogne. Niko od nas ne veruje da je nema, iako je godinu dana prošlo. Nekako se nadamo da će se odnekud pojaviti. Teodora je bila instruktorka fitnesa, ceo život se bavila sportom. Nikada nikome nije loše učinila - rekla nam je jedna od Teodorinih drugarica.

Slađana Stojanović - Foto: Privatna arhiva; Slađana Stojanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV NA LICU MESTA) SPECIJALCI SA DUGIM CEVIMA OPKOLILI ZGRADU: U toku akcija na Kanarevom brdu, ceo kvart EVAKUISAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track