SILOVATELJ IZ SRBIJE UHAPŠEN U BEČU: Austrijska policija slučajno otkrila osuđivanog seksualnog napasnika
Foto: Profimedia

Dolijao

SILOVATELJ IZ SRBIJE UHAPŠEN U BEČU: Austrijska policija slučajno otkrila osuđivanog seksualnog napasnika

Crna Hronika -

Bečka policija uhapsila je 40-godišnjeg Srbina koji je pre dve godine u našoj zemlji osuđen na 15 godina robije zbog silovanja, prenose austrijski mediji.

Kako se navodi, on je uhapšen prošlog ponedeljka tokom provere u jednoj radionici. Naime, kad je policija ušla u radionicu u popodnevnim časovima, primetila je da se ovaj muškarac neobično ponaša.

- Bio je veoma nervozan, a onda je pokušao da pobegne. Kad su ga uhapsili i identifikovali, ispostavilo se da je reč o čoveku koji ilegalno boravio u Austriji oko dve godine i da radi na crno. Potom je utvrđeno da je za njim bila raspisana poternica srpskih vlasti - preneli su mediji.

Ispostavilo se da je 40-godišnji muškarac osuđen u Srbiji jer je u avgustu 2015. godine ženu nasilno ugurao u toalet i prisilio je na oralni seks dok se ona gušila i plakala. Nakon zlostavljanja bacio ju je na pod, raširio joj noge i silovao je. Kad je završio sa iživljavanjem, ejakulirao joj je u usta i naterao je da to proguta. Sve vreme ju je tukao i ozbiljno povredio.

Srbin se nalazi u ekstradicionom pritvoru i verovatno će biti izručen Srbiji, potvrdila je za medije portparolka bečke policije Irina Stejrer. Navodno, ovaj muškarac je i ranije robijao zbog silovanja u Srbiji.

J. I. - Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track