STRAŠNO! ZAPALIO SE AUTOBUS PUN DECE KOD KRALJEVA: Mališane sekunde delile od smrti, u panici bežali iz vozila i ostavili rančeve i knjige
Ilustracija, Foto: Printscreen YT

tragedija izbegnuta u poslednjem trenutku

STRAŠNO! ZAPALIO SE AUTOBUS PUN DECE KOD KRALJEVA: Mališane sekunde delile od smrti, u panici bežali iz vozila i ostavili rančeve i knjige

Crna Hronika -

KRALjEVO – U požaru koji je juče u popodnevnim satima pod još nerazjašnjenim okolnostima izbio na lokalnom putu Godačica – Staro selo, na obronku Gledićkih planina, tridesetak kilometara od Kraljeva, srećom niko nije povređen, a gotovo u potpunosti je izgoreo autobus koji saobraća na ovoj relaciji.

U momentu izbijanja požara u autobusu se nalazilo dvadesetak đaka koji su se vraćali sa nastave iz osnovne škole u Godačici, navode Večernje novosti.

foto: profimedia

Nedaleko od Starog sela, upravo đaci su i primetili da je u već prilično dotrajalom vozilu izbio požar i o tome odmah obavestili vozača.

- Vozač je zaustavio autobus i deca i ostali putnici su brzo izašli napolje. Dok nisu stigli vatrogasci i policija, vozač je i sam pokušao da ugasi vatrenu stihiju, ali je autobus ipak gotovo potpuno izgoreo – kaže jedan od đačkih roditelja.

– Trudeći se da što pre izađu iz autobusa, mnoga deca su u panici zaboravila da ponesu svoje rančeve sa knjigama, tako da su oni stradali u požaru. Najvažnije je da su sva deca dobro, mada su uznemirena, kao i njihovi roditelji.

Više okolnosti pod kojima se jučerašnji požar dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku.

(Kurir.rs/Večernje novosti, G.Ć.Foto: Ilustracija/Printscreen YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO.

DECA IZLETELA PRED KAMIONČINU! Snimak od kojeg se kičma ledi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track