NAGODBA: Iskasapio oca, dobio samo pet godina zatvora!
Foto: Kurir

BRUKA

NAGODBA: Iskasapio oca, dobio samo pet godina zatvora!

Crna Hronika -

Brutalni zločin dogodio se pred ukućanima i brojnim svedocima, među kojima su bili i gosti kafića koji se nalazi u prizemlju zgrade

Ivan Grujić (27) iz Vrnjačke Banje osuđen je na svega pet godina zatvora nakon što je sa Višim tužilaštvom u Kraljevu sklopio sporazum i priznao krivicu da je ubio oca Sašu (52) na terasi porodične kuće 26. avgusta 2017.

Brutalni zločin dogodio se pred ukućanima i brojnim svedocima, među kojima su bili i gosti kafića koji se nalazi u prizemlju zgrade. Grujić je oca ubio sa 13 uboda nožem, a kao motiv porodične tragedije pominjala se svađa zbog novca i imovine.

Više tužilaštvo u Kraljevu vodilo je istragu koja je sredinom oktobra okončana sklapanjem sporazuma sa optuženim.

- Presudom Višeg suda u Kraljevu od 16. oktobra prihvaćen je sporazum o priznanju krivice sa Grujićem, koji je zbog krivičnog dela ubistva osuđen na kaznu od pet godina zatvora - rečeno je Kuriru u kraljevačkom Višem sudu.

Iz suda nisu hteli da govore o detaljima sporazuma i niti da komentarišu visinu kazne, ističući da je sporazum sklapalo tužilaštvo. Roditelji ubijenog Katica i Tomislav Grujić ogorčeni su jer je njihovom unuku izrečena kazna u zakonskom minimumu.

- Gledao sam unuka kako mi ubija sina. Motiv je bila imovina jer je Ivan bio besposličar. On je za mene mrtav - kazao je za Kurir Tomislav Grujić.

Kurir / I. M.

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Alarmantno! Evo koje nas kataklizme očekuju u 2018. godini?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track