MUK U TUŽILAŠTVU POSLE SVEDOČENJA JELENINE DRUGARICE: Žalila se na muža i svekra! Vaspitačica otkrila sve o Janinim crtežima
Foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić

Slutila

MUK U TUŽILAŠTVU POSLE SVEDOČENJA JELENINE DRUGARICE: Žalila se na muža i svekra! Vaspitačica otkrila sve o Janinim crtežima

Crna Hronika -

Nora Rakić Karleuša posvedočila je da joj je kuma Jelena Marjanović govorila da je u kući loša atmosfera i da ima problem sa svekrom Vladimirom, koji ima veliki uticaj na njenog supruga Zorana

Nora Karleuša Rakić, kuma Zorana Marjanovića, juče je posvedočila u Višem tužilaštvu u Beogradu da ubijena pevačica Jelena Marjanović nije bila zadovoljna životom u porodičnoj kući u Borči, saznaje nezvanično Kurir.

Kako naš izvor otkriva, porodična prijateljica Jelene, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016, ispričala je da se Jeca najviše žalila na svekra Vladimira Marjanovića.

Retko bile same

- Nora Karleuša Rakić objasnila je da su njen suprug Ivan Rakić i Zoran Marjanović kumovi i da su se uglavnom viđali svi zajedno. Jelenu je nasamo retko viđala, ali se prisetila da se pevačica žalila na atmosferu u kući Marjanovića. Navodno, žalila se na ponašanje svekra Vladimira, koji je, prema njenim rečima, imao veliki uticaj na Zorana - otkriva izvor Kurira blizak istrazi.

foto: Vladimir Šporčić

Vaspitačica Lenka

JANA SE PROMENILA, NE CRTA VIŠE KUĆU

Vaspitačica Lenka Đorđević, koju su mnogi smatrali ključnim svedokom u istrazi koji bi mogao da otkrije šta se događalo u kući u Borči u periodu od nestanka Jelene do pronalaska njenog tela u kanalu, nije mogla da da informacije o zločinu.

- Vaspitačica male Jane potvrdila je da ju je čuvala te noći. Objasnila je da ju je Zoran pozvao da dođe u kuću, pošto su Janu vratili s nasipa. Potvrdila je da je uznemirena devojčica ostala budna do ranih jutarnjih sati i da je crtala. Lenka Đorđević, međutim, otkrila je da se dete promenilo i da, otkako je policija uhapsila Zorana pred njenim očima, više ne crta kuću i porodicu. Rekla je da je od tog dana primetila promene u ponašanju Jane - kaže izvor Kurira.

Kako saznajemo, Nora i njen suprug Ivan Rakić uz Zorana su bili od prvog dana Jeleninog nestanka, ali ona o zločinu i tome šta se dogodilo na nasipu u Crvenki, kao i kanalu u kom je telo nesrećne žene pronađeno, nije mogla ništa da kaže.

foto: Dragan Kadić

Više informacija o zločinu juče nisu mogle da daju ni Zorica Gemović, Jelenina frizerka, kao ni Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane.

- Zorica Gemović, koja je bila Jelenina prijateljica, ispričala je da joj se drugarica s vremena na vreme žalila da joj suprug prebacuje da je debela i da je tera da smrša. Navodno, nije bio zadovoljan ni kako izgleda, ni kako se oblači - ispričala je Zorica.

Advokati umesto Zorana

Zoran Marjanović, koji ima pravo da prisustvuje saslušanju svedoka u istrazi koja se protiv njega vodi, do sada nije podnosio zahtev da iz CZ bude prebačen u tužilaštvo. Saslušanju umesto njega prisustvuje petorica branilaca.

foto: Zorana Jevtić

Hronologija

ZORANU JE JANA SVEDOK

- Pevačica Jelena Marjanović 2. aprila 2016. otišla je s mužem Zoranom i ćerkom Janom na nasip da trči i potom je nestala

- Zoran tvrdio da mu je Jana svedok da nije počinio zločin i da se nije odvojio od Jane

- Marjanović je posle pronalaska tela proveo je u pritvoru 48 sati, ali je pušten

- Zbog sumnje da je ubio Jelenu, ponovo je uhapšen 15. septembra

Kurir / J. Rafailović - J. Spasić

Foto: Vladimir Šporčić, Nebojša Mandić, Privatna arhiva, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zorica Marjanović napustila Tužilaštvo! Novinari je pitali da li je ona ubila snaju, evo kako je ona reagovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track