SVEDOČILA LENKA, VASPITAČICA ĆERKE UBIJENE PEVAČICE JELENE: Mala Jana mnogo se promenila, šok za sve su njeni novi crteži... Od jesenas ona ovo više ne crta
Foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić, Stefan Jokić

jedan od krucijalnih svedoka u istrazi Tužilaštva

SVEDOČILA LENKA, VASPITAČICA ĆERKE UBIJENE PEVAČICE JELENE: Mala Jana mnogo se promenila, šok za sve su njeni novi crteži... Od jesenas ona ovo više ne crta

Crna Hronika -

BEOGRAD - Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane (5), ćerke ubijene pevačice Jelene Krsmanović i Zorana Marjanovića, otkrila je pred Višim javnim tužilaštvu nove detalje o slučaju ubistva.

Lenka, kao jedan od krucijalnih svedoka u slučaju ubistva Jelene Krsmanović, ispričala je pred Višim tužilaštvom sve šta joj je mala Jana govorila nakon što joj je majka nestala, a zatim ubijena u kanalu kod nasipa u Crvenki u Borči.

foto: Nebojša Mandić

Lenkino svedočenje ima veliki značaj, jer devojčica koja je svojoj vaspitačici iznosila detalje vezane za taj 2. april 2016. kada joj je majka ubijena jedini je svedok tog kobnog dana, jer navodno je ona prema priči pevačicinog supruga, koji je uhapšen i osumnjičen za njeno ubistvo, stajala sa njim na svega 550 metara dalje od mesta ubistva.

- Ono što je vaspitačica tokom svedočenja posebno istakla jeste da je devojčica nakon što joj je majka nestala često crtala travu. Kada bi je nacrtala, ona i vaspitačica bi počele da je seckaju, a devojčica je tada, kako je Lenka Đorđević posvedočila, govorila: "To je trava gde je nestala moja mama" - navodi sagovornik lista upoznat sa slučajem. U slučaju ubijene pevačice Jelene Krsmanović očekuje se dalje saslušanje svedoka.

foto: Kurir

Vaspitačica Lenka

Vaspitačica Lenka Đorđević, koju su mnogi smatrali ključnim svedokom u istrazi koji bi mogao da otkrije šta se događalo u kući u Borči u periodu od nestanka Jelene do pronalaska njenog tela u kanalu, nije mogla da da informacije o zločinu.

- Vaspitačica male Jane potvrdila je da ju je čuvala te noći. Objasnila je da ju je Zoran pozvao da dođe u kuću, pošto su Janu vratili s nasipa. Potvrdila je da je uznemirena devojčica ostala budna do ranih jutarnjih sati i da je crtala. Lenka Đorđević, međutim, otkrila je da se dete promenilo i da, otkako je policija uhapsila Zorana pred njenim očima, više ne crta kuću i porodicu. Rekla je da je od tog dana primetila promene u ponašanju Jane - kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Privatna arhiva/Stefan Jokić/Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zorica Marjanović napustila Tužilaštvo! Novinari je pitali da li je ona ubila snaju, evo kako je ona reagovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track