POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM ISPRED KLADIONICE: U pucnjavi na Karaburmi ranjen lokalni diler droge
Foto: Marina Lopičić

ISTRAGA

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM ISPRED KLADIONICE: U pucnjavi na Karaburmi ranjen lokalni diler droge

Crna Hronika -

Policija traga za napadačem koji je preksinoć na Karaburmi ranio u nogu N. M. (20). Prema saznanjima Kurira, ranjeni je poznat policiji kao lokalni diler, pa se veruje da je motiv obračuna svađa zbog prodaje narkotika.

Muškarac koji je pucao još nije identifikovan, ali su kamere sa okolnih lokala snimile pucnjavu, pa se očekuje da će ti snimci pomoći u njegovom pronalaženju.

- Intenzivno se radi na identifikaciji muškarca koji je preksinoć ispalio tri hica iz pištolja i pritom ranio muškarca u nogu. Uzeti su svi snimci bezbednosnih kamera, kako sa kladionice tako i sa drugih okolnih lokala - rekao je za Kurir izvor upoznat s istragom.

foto: Marina Lopičić

Pucnjava se dogodila u petak oko 20 sati u Ulici Marijane Gregoran. Ekipa Kurira juče je bila na mestu gde se dogodio obračun. Tragovi krvi i dalje su se videli, a zaposleni u kladionici ispred koje se N. M. ranjen nisu mogli da kažu ništa više o slučaju.

- Ne znam o kome je reč i ne znam da li su bili u kladionici i zbog čega su se posvađali - rekla je jedna od radnica kladionice.

Inače, u noći između petka i subote, u dva sata iza ponoći, dva muškarca su se potukla ispred glavnog ulaza u kasarnu Vojske Srbije „Luka sidrište Ušće“ na Novom Beogradu. Jedan od njih je pucao u vazduh, ali niko nije teže povređen.

J. R. - Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track