(VIDEO) DOLIJAO DEJAN POPOVIĆ TIGAR IZ KUMODRAŠKE: Pogledajte hapšenje zbog prebijanja bivšeg policajca iz rijalitija Parovi!
Foto: Printscreen MUP Srbije

Osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

(VIDEO) DOLIJAO DEJAN POPOVIĆ TIGAR IZ KUMODRAŠKE: Pogledajte hapšenje zbog prebijanja bivšeg policajca iz rijalitija Parovi!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Dejana Popovića zvanog Tigar (47). On je osumnjičen da je izvršio krivično delo - nanošnje teških telesnih povreda bivšem policajcu Milanu Trtici (59).

Sumnja se da je Dejan Popović 12. novembra u Kumodraškoj ulici, zadao više udaraca u glavu Trtici, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život. Incident se dogodio posle Trtičinog gostovanja u “Parovima”, kada je on navodno otkrio tajne voždovačkog i zemunskog klana.

Osumnjičenom je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Inače, on važi za kotroverznog biznismena, koji je bio u vezi sa mnogim starletama, od kojih je jedna učesnica rijalitija "Parovi", koji se trenutno emituje.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: MUP printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARAĐORĐU U KALUĐERICI OPET DIGLI AUTO U VAZDUH: Aleksandra je ugrožena, ovo je napad na nju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track