POLICAJAC UBIO LJUBAVNICU PA SEBE ZBOG KUĆE?! Detalji stravičnog zločina u Zemunu!
Foto: Marina Lopičić

ISTRAGA

POLICAJAC UBIO LJUBAVNICU PA SEBE ZBOG KUĆE?! Detalji stravičnog zločina u Zemunu!

Crna Hronika -

Jovanović, koji ima jedan brak iza sebe i tri ćerke, dugo je sa Stojakovićkom bio u vezi, on joj je pomogao da se kuća izgradi, a kada su raskinuli, tražio je svoj deo na sudu

Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (59) ubio je nedelju Miroslavu Stojaković (46), s kojom je bio u vanbračnoj vezi, zbog kuće u čijoj je izgradnji i on pomagao. Posle zločina Jovanović je izvršio samoubistvo.

Jovanović, koji ima jedan brak iza sebe i tri ćerke, dugo je sa Stojakovićkom bio u vezi, on joj je pomogao da se kuća izgradi, a kada su raskinuli, tražio je svoj deo na sudu.

Izbacila ga iz kuće

- Miroslava mu je bila ljubavnica. Bio je s njom dugo u vezi, pre nekoliko godina joj je napravio kuću na njeno ime. Kada su stvari među njima krenule loše, ona ga je izbacila iz kuće, te su bili i na sudu. Ne znam dokle su stigli sa suđenjem, ali mi to deluje kao motiv za ovu tragediju koja se dogodila - rekao je jedan od Jovanovićevih prijatelja.

Da su Stojakovićka i Jovanović bili na sudu zbog kuće, pomenuo nam je i komšija ubijene žene, ali nije znao detalje.

- Bili su na sudu zbog kuće, ali koliko znam, Miroslava ga je prijavljivala policiji jer joj je pretio - rekao je komšija.

Očajni rođaci

Pokušali smo da sve ove informacije proverimo i kod rođaka ubijene žene koji žive u istoj ulici gde i ona, ali nažalost nismo uspeli.

- Šta god da kažemo u ovom trenutku, suvišno je - rekao je čovek koji nam je otvorio vrata.

Kurir / J. R.

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Neverovatno! Samo zbog ove reči je bivši inspektor završio u komi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja