ŽAPCU PRODUŽEN PRITVOR: Novu godinu dočekuje u zatvoru!
Foto: Youtube Printscreen

Rešetke

ŽAPCU PRODUŽEN PRITVOR: Novu godinu dočekuje u zatvoru!

Crna Hronika -

Tubić je uhapšen 8. novembra, a dva dana kasnije priveden je u tužilaštvo na saslušanje, nakon čega mu je Viši sud odredio pritvor do 30 dana

Nebojši Tubiću Žapcu (57), osumnjičenom da je sa još tri osobe, za kojima se traga, učestvovao u prebijanju nasmrt investitora Spasoja Milićevića (63), zvanog Spale, produžen je pritvor za još mesec dana, do 7. januara 2018. godine.

Tubić je uhapšen 8. novembra, a dva dana kasnije priveden je u tužilaštvo na saslušanje, nakon čega mu je Viši sud odredio pritvor do 30 dana, i to zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke i opasnosti da bi mogao da ponovi delo. Tubić je tada na saslušanju negirao krivicu.

- Meni je pola lobanje plastično, ne mogu svega da se setim. Mogu da iznesem ono što znam. A znam da ga ja nisam ubio i to negiram u potpunosti. Apsolutno ne priznajem da sam išta kriv. Da sam to uradio, imao sam priliku da pobegnem, ali ja sam šetao ulicom - rekao je Tubić pred tužiocem. S. S.

Advokat Nebojše Tubića Žapca odmah je tada uložio žalbu na određivanje pritvora i zatražio da njegov klijent tokom istrage nosi nanogicu i boravi u kućnom pritvoru. Sud je to odbio, a Tubiću je juče pritvor još i produžen.

Foto: PrintScreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track