Bahati golman vozio bez vozačke dozvole!

Kažnjen Željko Brkić

Bahati golman vozio bez vozačke dozvole!

Crna Hronika -
Bivši čuvar mreže FK Vojvodina, koji je imao zabranu upravljanja kolima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, uhvaćen za volanom. Kažnjen sa 14 poena i 100.000 dinara

NOVI SAD - Prekardašio!Golman fudbalske reprezentacije Srbije Željko Brkić (26) kažnjen je sa 100.000 dinara, osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i 14 kaznenih poena zbog toga što je bio za volanom iako je odranije imao zabranu upravljanja vozilom, saznaje Kurir!Reprezentativca Srbije zaustavila je patrola saobraćajne policije u blizini novosadske Futoške pijace, a kontrolom je ustanovljeno da Brkić nije smeo da vozi!- Saobraćajci su zaustavili „fijat“ italijanskih registarskih oznaka i odmah je utvrđeno da je reč o Željku Brkiću. Proverom je utvrđeno da mu je zaštitna mera zabrane upravljanja vozilom izrečena zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Tada mu je bila izrečena i kazna od 10 kaznenih poena - kazao je izvor Kurira.Posle nove kazne Brkić ima ukupno 24 kaznena poena, pa će morati da ide na „popravni“ za vozača!- Prilikom kontrole Brkić se ponašao potpuno normalno i kulturno prema policajcima i nije pravio nikakve probleme. Nakon skraćenog prekršajnog postupka izrečena mu je presuda, a kaznu od 100.000 dinara uplatio je odmah - rekao je naš izvor.

Vasiljević: Opasan vozačJovica Vasiljević iz Agencije za bezbednost saobraćaja kaže da vozači koji imaju 18 negativnih poena spadaju u kategoriju „opasnih“ i privremeno im se oduzima dozvola!- Nesavesni vozači moraju prvo da izmire novčane kazne, zatim da izdrže sve zabrane upravljanja vozilom i sačekaju još tri meseca da bi stekli uslov za ponovno polaganje vozačkog ispita - objašnjava Vasiljević.

Brkić: Neću više nikad!Reprezentativni golman Srbije Željko Brkić u izjavi za Kurir kaže da nema nikakve zamerke na rad saobraćajaca i da se neće žaliti na kaznu.- Ne želim da komentarišem taj slučaj, iako je to u suštini nesporazum jer nisam imao neke papire. Ubuduće ću voditi računa o svemu i neću ponoviti greške! Sve svoje obaveze prema državi ću ispoštovati i sigurno neću kršiti nikakvu zabranu - rekao je Brkić za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track