(FOTO) STRAVIČNI DETALJI POGIBIJE POLICAJCA KOD KURŠUMLIJE, KOLEGE U ŠOKU: Zakucao se u autobus, pa na njega naleteo otac drugim kolima!
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir

velika tuga

(FOTO) STRAVIČNI DETALJI POGIBIJE POLICAJCA KOD KURŠUMLIJE, KOLEGE U ŠOKU: Zakucao se u autobus, pa na njega naleteo otac drugim kolima!

Crna Hronika -

KURŠUMLIJA - Marko Zlatanović (28) Policijski službenik PU Niš poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se u petak uveče dogodila u blizini Kuršumlije.

Njegov otac Dragan je teško povređen.

foto: Printscreen/Facebook

Prema našim saznanjima, do nesreće je došlo kada je vozilo "BMW" kojim je upravljao Marko, udarilo levom stranom u autobus beogradskog

prevozničkog preduzeća “Lasta” da bi se od siline udarca okrenulo u suprotnom pravcu.

Tada je naišao Markov otac koji se kretao vozilom iza sina, i udario u "BMW".

Nesrećni mladić je preminuo na licu mesta dok je njegov otac sa teškim telesnim povredama zbrinut u niškom Kliničkom centru.

Kako Kurir saznaje, Marko je radio u odeljenju za krađe vozila, dok je njegov otac do prošle godine, kada je otišao u penziju, pripadao interventnim jedinicama.

foto: Printscreen/Facebook

Njihove kolege kažu da je Marko bio sjajan policijski službenik ali i divan mladić.

"Njegov otac je dočekao penziju u niškoj Policijskoj upravi kao jedan od najboljih službenika, a Marko je nastavio očevim stopama. Strašno nas je pogodila njegova smrt, bio je na početku obećavajuće karijere. Nedavno se oženio, skućio se, kupio stan a u maju je dobio ćerkicu. Velika je to tuga i za njegovu porodicu i za sve nas", rekao je jedan saradnik poginulog policajca.

(Kurir.rs/D.K./Foto: Kurir/Ilustracija/Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PRVO UDARIO, A ONDA JE BIO UDAREN: Zbog klizavog druma jedva sačuvao glavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja