EKSKLUZIVNO! OVO JE OSUMNJIČENI ZA BRUTALNU LIKVIDACIJU ISPRED NANE: Nedeljko (46) uhapšen zbog ubistva navijača Rada (27)!
Foto: Privatna Arhiva

svi osumnjičeni privedeni višem javnom tužilaštvu

EKSKLUZIVNO! OVO JE OSUMNJIČENI ZA BRUTALNU LIKVIDACIJU ISPRED NANE: Nedeljko (46) uhapšen zbog ubistva navijača Rada (27)!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Nedeljka Grbovića (46) zbog postojanja osnova sumnje da je ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred noćnog kluba Nana na Senjaku.

Osumnjičenom za krivično delo teškog ubistva, kao i S.D. (1995), S. Š.(1993), M.L. (1988) i M. T. (1995) koji su ranije privedeni i koji se sumnjiče za teško ubistvo u saizvršilaštvu, određeno je zadržavanje do 48 časova.

Oni će danas biti saslušani pred Višim javnim tužolaštvom u Beogradu. Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će i protiv koga pokrenuti istragu i da li će tražiti da im sud odredi pritvor.

Među osumnjičenima su dva mladića koji su 1. septembra bili u "bentliju" koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi i protiv kojih se zbog toga vodi postupak za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Aleksandar Savković (27) ubijen je, a Adija I. (29) teško ranjen nakon sukoba dve grupe muškaraca u noćnom klubu na Senjaku.

Pucnjava se dogodila u 5.20 časova, a u njoj su učestvovali mladići koji su se prethodno sukobili u klubu.

"U jednom separeu se nalazila grupa mladića. U nekom momentu došlo je do koškanja, pa je nekoliko njih izašlo ispred lokala da se rasprave. Nedugo zatim začuli su se pucnji, a dvojica njih ostala su da leže na asfaltu. Onaj koji je pucao je pobegao, kao i svi ostali koji su bili ispred kluba u tom trenutku. Kada je policija ušla u lokal, u njemu se krio Stevan I., koji je bio žestoko pretučen", objašnjava izvor Kurira iz istrage.

foto: Zorana Jevtić

Očevici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je nakon nekoliko minuta stigla u Koste Glavinića.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: POLICAJAC LIKVIDIRAN NA ZADATKU! Ubica se posvađao sa familijom, pa potegao automatsku pušku na policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track