(VIDEO) STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE KOD POŽAREVCA: Deda ubica potegao pušku na devojčicu (11), pa ubio policajca! MEŠTANI U ŠOKU: BIO JE POD MAGIJOM!
Foto: Privatna Arhiva

imao psihičkih problema

(VIDEO) STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE KOD POŽAREVCA: Deda ubica potegao pušku na devojčicu (11), pa ubio policajca! MEŠTANI U ŠOKU: BIO JE POD MAGIJOM!

Crna Hronika -

POŽAREVAC - Dobrivoje Živković (69), koji je ubio sinoć policajca Srđana Petrovića (42) u selu Bare kod Požarevca, dugo nije izlazio iz kuće, jer je mislio da ga neko čega da ga ubije.

Kako Kurir saznaje, ubica je navodno dugo imao psihičkih problema.

foto: Privatna Arhiva

Dobrivoje dugo nije smeo da izađe iz kuće, stalno je govorio da će ga neko ubiti. Stalno je zvao policiju govoreći da hoće da ga ubiju, ali nikada nije rekao ko je u pitanju, nezvanično saznaje reporter Kurira na mestu tragedije.

Navodno je Dobrivoje prvo potegao pušku na jedanaestogodišnju unuku, a onda ga je zet sprečio da puca na dete i odmah pozvao policiju.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Tada se pojavio i policajac Srđan Petrović na kojeg je Dobrivoje ispalio nekoliko hitaca iz automatske puške, a kako saznajemo ubica je pucao iz kuće, jer nije smeo da izađe iz kuće.

Meštani sa druge strane tvrde da se Dobrivoje ženio četiri puta, a da ga je poslednja žena izbacila iz stana u Italiji.

"Po selu se priča da kada ga je poslednja žena izbacila, da mu je bacila magiju. On se od tada ponašao jako čudno", tvrde meštani za Kurir.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: POLICAJAC LIKVIDIRAN NA ZADATKU! Ubica se posvađao sa familijom, pa potegao automatsku pušku na policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track