PUCAO SAM, ALI NISAM HTEO DA GA UBIJEM: Otkrivamo šta je osumnjičeni za brutalnu likvidaciju ispred Nane rekao u policiji!
Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

HAPŠENJE POSLE KRVAVOG SUKOBA

PUCAO SAM, ALI NISAM HTEO DA GA UBIJEM: Otkrivamo šta je osumnjičeni za brutalnu likvidaciju ispred Nane rekao u policiji!

Crna Hronika -

Kik-bokseri koji su uhapšeni zbog sumnje da su saučesnici u ubistvu navijača Rada pod istragom su i jer su ugrozili bezbednost predsednika Srbije kad su „bentlijem“ naleteli na njegov automobil

Nedeljko Grbović (46), zvani Grba, šef obezbeđenja u klubu „Nana“ na Senjaku, uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju rano ujutru ispred ovog beogradskog lokala ubio navijača Rada Aleksandra Savkovića (27), inače prijatelja fudbalera Vladimira Volkova.

Policija je zbog saučesništva u ubistvu uhapsila i kik-boksere Stevana Dukića (22), Stefana Šapurića (24), Miloša Lukovca (29), kao i Miloša Tančeva (22). U pucnjavi ispred poznatog noćnog kluba, podsetimo, ranjen je i Savkovićev prijatelj Adija I. (29).

foto: Privatna Arhiva

Veza s Dragutinovićem

- Grbović se sumnjiči da je ispalio hitac iz revolvera u Savkovića i na teret mu se stavlja teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora. Ostali uhapšeni, takođe radnici obezbeđenja kluba, sumnjiče se za saučesništvo i takođe im preti velika kazna - kaže izvor Kurira upućen u istragu.

foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić

Prema njegovim rečima, uhapšeni kik-bokseri radili su i kao obezbeđenje drugih klubova, a dvojica od njih, Dukić i Tančev, bili su uhapšeni početkom septembra zbog sumnje da su „bentlijem“, čiji je vlasnik bivši fudbaler Ivica Dragutinović, presekli kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, oni su tada bili saputnici u automobilu koji je na Topčiderskoj zvezdi ugrozio bezbednost predsednika, ali su posle saslušanja svedoka pušteni na slobodu i istraga protiv njih i dalje je u toku.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Grbović je posle hapšenja u policiji priznao da je ispalio hitac, ali je tvrdio da nije želeo da ga ubije i da se psihički jako loše oseća.

foto: Privatna Arhiva

Priznao da je pucao

- Rekao je da je Savković desetak dana pre pucnjave dolazio naoružan u klub i da je jednom prilikom u prepun klub uneo škorpion. Rekao je i da je Savković bio nezgodan kad popije i da su imali probleme s njim. Te noći, kako je rekao, izbio je sukob u klubu, a kada su izašli napolje sve je eskaliralo. On je izvadio pištolj, i kako tvrdi, s namerom samo da zaplaši Savkovića i njegove prijatelje - preneo je Grbovićev iskaz naš izvor iz istrage.

foto: Privatna Arhiva

Sport i kriminal

ČLAN KIK-BOKS KLUBA CRVENA ZVEZDA

Osumnjičeni Stevan Dukić član je kik-boks kluba Crvena zvezda, što nam je i potvrđeno u ovoj sportskoj organizaciji, a bio je i član reprezentacije. Kao takmičar osvajao je brojne medalje i na međunarodnim takmičenjima.

- Dukić je trenirao kik-boks, a radio je u brojnim klubovima i diskotekama kao obezbeđenje. Poznat je kao bahat i osion mladić, koji je voleo da se pravi važan pred ekipom - rekao je izvor Kurira.

Kurir / J. Spasić - J. Ivić

Foto: Nebojša Mandić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! EVO ZBOG ČEGA ĆE SE PUTIN UKLJUČITI U PREGOVORE BEOGRADA I PRIŠTINE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja