CELA SRBIJA JE STREPELA ZA NJEGOV ŽIVOT: Javio se Bojan sa Malte! Ovo je istina o glasinama o samoubistvu
Foto: Privatna arhiva

CELA SRBIJA JE STREPELA ZA NJEGOV ŽIVOT: Javio se Bojan sa Malte! Ovo je istina o glasinama o samoubistvu

Crna Hronika -

Bojan Milojević (26) iz Velikog Gradišta, koji se nalazi na privremenom radu na Malti, a o kojem su jutros srpski mediji izvestili da je pokušao samoubistvo skočivši sa drugog sprata jer mu je supruga pretila oduzimanjem deteta, živ je i zdrav!

Naime, on se javio redakciji portala TPK News koji je prvi objavio vest o pokušaju samoubistva. Kako na ovom portalu navode, nakon što su bili zatrpani pozivima i porukama zabrinutih prijatelja i rodbine oni su uspelli da stupe u kontakt sa njegovom porodicom koja je demantovala da je pokušao samoubistvo i da je razlog njegovog nejavljanja na telefon taj što je na poslu.

A onda se javio i Bojan. Pozvao je redakciju portala i nakon što su mu objasnili kako su stigli do informacije da je pokušao da izvrši samoubistvo, zamolio ih da ne objavljuju vesst jer je profil sa kojeg su ih kontaktirali nedavno hakovan i da on želi da sazna kome je u interesu da širi takve neistine.

Bojan je sa Malte svima poručio, da ne treba da brinu, jer nije tačno da je hteo da pokuša da izvrši samoubistvo, kao što je srpskim medijima javljeno, već je živ, zdrav i u komadu!

(Kurir.rs/TPK News)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! EVO ZBOG ČEGA ĆE SE PUTIN UKLJUČITI U PREGOVORE BEOGRADA I PRIŠTINE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track