MAĆEHA ŽIKE TODOROVIĆA: Ništa nije ukazivalo na tragediju, Dejan (3) je samo zaspao i nije se probudio
Foto: Dragan Kadić

STRAŠNA TRAGEDIJA

MAĆEHA ŽIKE TODOROVIĆA: Ništa nije ukazivalo na tragediju, Dejan (3) je samo zaspao i nije se probudio

Crna Hronika -

Srđanova maćeha Karolina Todorović ispričala je da ništa nije ukazivalo da će se tragedija dogoditi, odnosno da će srce njenog unuka Dejana (3) iznenada stati.

- Kako se to desilo, ni nama nije jasno. Dan pre svega toga je bio na kontroli, bilo mu je bolje, ali je imao malo šlajma, pa je bio pod antibioticima. Tada su rekli da ostane još malo kod kuće, dok se ne opravi. Nije imao nikave probleme, rekli su da oporavak ide nabolje i da se čak i taj sekret smanjuje, ali se nešto desilo u trenutku i tu je bio kraj. Došao je kući, zaspao i nije se probudio. To je strašno, tri i po godine je imao. Žika i Ana su u vrlo teškom stanju! Drže se kako mogu - rekla je skrhana Karolina.

Sin Srđana Todorovića i Ane pronađen je bez znakova života u sredu uveče, u stanu.

foto: Kurir

Ana Todorović u ispovesti za Kurir jedva je smogla snage da ispriča šta se desilo kobnog dana i kako je njen sin iznenada preminuo.

"Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na konttrolu, oko pet je legao da spava", priseća se ona.

"Zaspao je i dva i po sata kasnije, oko pola sedam pokušala sam da ga probudim, ali je utonio u posteljinu, usne su mu bile plave. Ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna", dodaje Ana i navodi da je Žika pozvao hitnu pomoć, ali da nisu uspeli da ga reanimiraju.

(Kurir.rs/Lj.Stanišić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja