OSUMNJIČENI ZA ZLOČIN PRAVIO SE BLESAV U MUP: Čuo sam na TV da sam smrskao lobanju ženinom momku!
Foto: Privatna Arhiva

PREDAJA

OSUMNJIČENI ZA ZLOČIN PRAVIO SE BLESAV U MUP: Čuo sam na TV da sam smrskao lobanju ženinom momku!

Crna Hronika -

Nemanja C., koji se tereti da je brutalno ubio Miliju M., dečka bivše supruge Marijane, tvrdi da uopšte nije bio u njenom stanu

Nemanja C. (32), koji je osumnjičen da je u noći između petka i subote u stanu bivše nevenčane supruge Marijane T. (23) palicom nasmrt prebio njenog momka Miliju M. (32), tvrdio je juče u policiji da uopšte nije bio u tom stanu.

Nemanja se preksinoć predao u policijsku stanicu.

- Javljam se jer sam iz vesti saznao da me tražite. Ne znam o čemu se radi. Nisam bio u stanu bivše supruge i nemam veze s ubistvom za koje me sumnjičite - rekao je, navodno Nemanja C.

Nemanja je osumnjičen da je u subotu oko 1.30 časova upao u stan i ubio Miliju M., a potom pretio bivšoj ženi da će ubiti nju, njihovu trogodišnju ćerkicu i njenu porodicu.

- U stan je ušao tako što je razvalio vrata i odmah počeo da palicom udara Miliju M. Udarao ga je dok mu skoro u potpunosti nije smrskao lobanju. Nakon ubistva, pretio je ženi da će ubiti nju i dete koje ima s njom, a koje je kod njenog polubrata i oca na Zvezdari. On je potom pobegao ostavljajući ženu sa ubijenim Milijom M. - rekao je izvor Kurira.

foto: Privatna Arhiva

On je dodao da je tokom istrage utvrđeno da je Nemanja C. ranije pretio M. T., kao i njenom novom dečku.

- Pretnje telefonom su prijavljene početkom ovog meseca. Naime, Nemanja je zvao telefonom i pretio da će ih pobiti. Iz tog razloga određena mu je mera zabrane prilaska koja je trebalo da istekne nakon mesec dana, odnosno početkom januara. Ipak, samo 20 dana kasnije on je, kako se sumnja, nasilno ušao u stan i ostavrio svoje pretnje - rekao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Marijana je nakon što je ostala sama u stanu slučaj prijavila policiji.

- Istog trenutka poslata je patrola kako ne bi došlo do novog nasilja. Međutim, u subotu uveče Nemanja se sam javio policiji - objasnio je izvor Kurira.

J. R. - Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKAV ŠOK! Ova žena je neverovatna! Uspela je da pobegne kidnaperu iz gepeka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja