UBISTVO NA MILJAKOVCU: Zločinac je stravičnim pretnjama tri nedelje ranije najavio užasan zločin
Foto: Shutterstock

pretukao partnera bivše žene

UBISTVO NA MILJAKOVCU: Zločinac je stravičnim pretnjama tri nedelje ranije najavio užasan zločin

Crna Hronika -

Svega tri nedelje pre nego što je nasmrt pretukao Miliju Medića (32), partnera svoje bivše supruge, Nemanja Carević (35) upao je u dom M. T., pretio njoj i ćerki, pa izbacio bivšu ženu iz stana!

Brutalno ubistvo koje se dogodilo 23. decembra oko dva sata posle ponoći na Miljakovcu tako je praktično bilo najavljeno nasilnim ponašanjem i brojnim pretnjama. A problemi u braku Nemanje i M. T. počeli su zbog ljubomore muškarca koji je često odsustvovao od kuće zbog posla vozača kamiona.

foto: Privatna Arhiva

Malo pomalo odnosi među vanbračnim parom - koji ima i maloletnu ćerkicu - sve više su se pogoršavali, pa su supružnici odlučili da se razdvoje.

To, ipak, ne samo što nije ohladilo Nemanju nego ga je još više razjarilo. Početkom ovog meseca u jednom od svojih brojnih napada ljubomore Carević je u gluvo doba najpre pozvao M. T. na mobilni telefon, pa joj uputio niz uvreda i pretnji.

Nasilnik je pre tri nedelje upao u stan bivše žene, napao je, a potom je pod pretnjama izbacio iz stana

- Prema rečima M. T., on joj je u jednom trenutku rekao: "J...m ti mrtvu majku!" Nakon toga došao je pred vrata stana i počeo da lupa i doziva. M. T. nije htela da otvori vrata, ali on je razvalio bravu i nasilno upao u stan u Ulici Nikole Marakovića. Nastavio je da vređa i maltretira i majku i ćerku, kojima je pretio. Zatim je ženi oteo telefon i izbacio je iz stana - kaže izvor upućen u slučaj.

foto: Jelena Rafailović

M. T. je ovoga puta odlučila da prijavi bivšeg supruga, a na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu je ispričala da mu to nije prvi takav ispad. Drugi osnovni sud mu je potom, 7. decembra, odredio zabranu prilaska M. T. na 30 dana.

Međutim, tri nedelje kasnije Carević je zabranu prekršio i tom prilikom počinio brutalan zločin.

Prema istom scenariju nasilnik je ponovo zvao suprugu, ponovo došao pred njena vrata kasno uveče, lupao i dozivao je. M. T. je ovoga puta sama otvorila vrata da Carevićevi krici ne bi uznemiravali komšije.

foto: Privatna Arhiva

Kada je u stanu zatekao Medića, novog partnera nesrećne žene, nasilnik je dohvatio palicu i nasmrt pretukao muškarca. Potom se dao u beg, ali se već sutradan predao policiji.

(Kurir.rs/Blic, M.Jovićević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track