UHVAĆEN NA GRANICI: Mladić švercovao marihuanu u vozu iz Bara, hteo da je prodaje u Beogradu
Foto: Profimedia

lišen slobode

UHVAĆEN NA GRANICI: Mladić švercovao marihuanu u vozu iz Bara, hteo da je prodaje u Beogradu

Crna Hronika -

PODGORICA - Crnogorska policija i carina u vozu na relaciji Bar-Beograd pronašli su i oduzeli oko 1,1 kilograma marihuane i tom prilikom lišili slobode A.K. (21) iz Podgorice.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a i Uprave carine, policijski i carinski službenici iz Bijelog Polja drogu su otkrili na graničnom prelazu Željeznička stanica na izlasku iz Crne Gore 31. decembra.

U jednom vagonu ispod umivaonika pronađen je kesa u kojoj su se nalazila dva veća pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana ukupne težine 1171,2 grama.

foto: Profimedia

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je A.K. imao nameru da opojnu dogu prokrijumčari preko granice i da je stavi u dalji promet na području Beograda, navodi se u saopštenju.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se A.K. liši slobode i da se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično đelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ŠTA JE UBICA ŽENE I DETETA U RAKOVICI, OTKRIO CIMERIMA U CENTRALNOM ZATVORU? Evo koje su bile njegove poslednje reči!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track