POLICIJA ZATEKLA STRAVIČAN PRIZOR U AUSTRIJI: Srbin nožem iskasapio ženu, žicom udavio ćerku! ISPRED ULAZA PRONAĐEN SPISAK
Foto: PrintScreen

Stravično

POLICIJA ZATEKLA STRAVIČAN PRIZOR U AUSTRIJI: Srbin nožem iskasapio ženu, žicom udavio ćerku! ISPRED ULAZA PRONAĐEN SPISAK

Crna Hronika -

Boban N. (41), poreklom iz naše zemlje, posle dvostrukog ubistva skočio sa petog sprata zgrade u centru Beča i ostao na mestu mrtav

Srbin Boban N. (41) ubio je u Beču četiri godine stariju suprugu S. N. u stanu i žicom zadavio desetogodišnju ćerku Leu, a potom izvršio samoubistvo skokom s petog sprata zgrade u kojoj su stanovali.

Tragedija se dogodila u sredu oko 11 sati u ulici Misbahgase u bečkoj opštini Leopoldštat, a otkrivena je kada su prolaznici pronašli telo muškarca na pločniku i obavestili policiju.

Jeziv prizor

- Policija je dolaskom na teren utvrdila identitet muškarca. Ubrzo su pronašli i stan, a kada su ga obili, naišli su na jeziv prizor. Pronašli su iskasapljeno telo žene, a u susednoj prostoriji devojčicu. Na njenom vratu bili su vidljivi tragovi nasilja, ali je dete davalo znake života i ubrzo je prevezeno na reanimaciju u bolnicu - rekli su u policiji za austrijske medije.

U bolnici u kojoj je devojčica preminula u četvrtak ujutru oko 2.30 sati ustanovljeno je da je davljena žicom.

- Primljena je s teškom povredom vrata. Nije ustanovljeno koliko je dugo bila u nesvesti, ali se pretpostavlja da je duže vreme mozak bio bez kiseonika i desetogodišnja Lea je ubrzo preminula - rekla je portparolka bečke bolnice Irina Štajrer.

foto: Shutterstock

U policiji su kasnije saopštili da je devojčica, za koju je ustanovljeno da je zajedničko dete ubice i žene koju je ubio, najverovatnije udavljena nekom vrstom gumene žice.

Od komšija se može čuti da se par često svađao. Ispred ulaznih vrata je pronađen spisak za kupovinu, pa se istražuje da li je eventualni razlog za krvavi pir bio finansijska kriza.

Česte svađe

Kako pišu lokalni mediji, tokom istrage, koja je u toku, uspeli su da saznaju da je par imao problema i ranije, ali da nisu prijavljivali policiji.

- Svađali su se s vremena na vreme, ali ovako nešto niko nije mogao da nasluti. Radili su oboje i zarađivali, ali su se često svađali zbog raspodele novca. S druge strane, pričalo se da je žena odlučila da ostavi muža nasilnika, pa je možda i to razlog tragedije - rekao je jedan od komšija iz zgrade u kojoj je par živeo.

Nasilje bez granica

UBIJAJU I VAN SRBIJE

17. 10. 2017. Srbin Mašo T. (50) pred ćerkom i dva sina nasmrt je nožem izbo suprugu Refadiju T. (45) u švajcarskom gradu Vesterkingenu.

15. 12. 2016. U centru Beča Srbin (39) nasmrt izbo nožem ženu (39) u stanu u kom je bio njihov sin (16), dok je njihova dvanaestogodišnja ćerka bila u školi. Nakon ubistva se obesio.

18. 7. 2016. Srbin u Vilingenu u Nemačkoj upao je u stan bivše supruge i na spavanju je ubio čekićem. Telo žene pronašla je njena ćerka. Ubica je pokušao samoubistvo zarivši sebi nož u grudi.

Slična drama i u Beogradu

NASILNIK SKOČIO SA ZGRADE

Na Novom Beogradu u utorak uveče dogodila se slična porodična drama. Dalibor Skočo (21) najpre je nožem napao i povredio suprugu i ćerku (13), koje su potom uspele da pobegnu iz stana. Potom je skočio s petog sprata zgrade, a dan kasnije preminuo je u bolnici.

Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE! Ovako izgleda kada pit bul napadne čoveka !!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track