PUCNJAVA I TUČA UOČI BOŽIĆA: Četvorica muškaraca povređena u Užicu! UHAPŠEN NAPADAČ
Foto: Zoran Šaponjić

ISTRAGA U TOKU

PUCNJAVA I TUČA UOČI BOŽIĆA: Četvorica muškaraca povređena u Užicu! UHAPŠEN NAPADAČ

Crna Hronika -

Užice. - Četvorica muškaraca povređeni su u pucnjavi i tuči koja se noćas dogodila ispred diskoteke "Garaža" u javnoj garaži u Užicu.

Prema nezvaničnim informacijama pucao je 33-godišnji Užičanin koji se najpre verbalno sukobio na vratima diskoteke sa radnicima obezbeđenja.

Verbalni sukob, zatim je, navodno, prerastao u tuču, tokom koje je Užičanin potegao pištolj i pucao pogodivši jednog od radnika diskoteke u predelu prepona a pogođen je u ruku i jedan od gostiju.

Zatim je ranjen još jedan muškarac u diskoteci a Užičanina koji je pucao savladali su, navodno, drugi radnici obezbeđenja i gosti diskoteke. Još se ne zna koliko je hitaca u pucnjavi ispaljeno.

U užičku bolnicu tokom noći primljena su četvorica muškaraca od kojih su dvojica posle ukazane pomoći otpušteni, jedan je zadržan na odeljenju urologije a jedan na odeljenju hirurgije.

Među povređenima je i Užičanin koji je pucao.

Prema informaicjama iz bolnice dvojica muškaraca koji su zadržani na lečenju su dobrog opšteg stanja, odnosno, nisu životno ugroženi.

Po poslednjim informacijama pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su Đ.S. (23) iz Užica, za koga se sumnja da je noćas oko 2 sata, nakon fizičkog sukoba sa radnicima obezbeđenja u jednom ugostiteljskom objektu, pucajući iz poluautomatskog pištolja naneo povrede četvorici mlađih muškarca.

Osumnjičeni je uhapšen po nalogu nadležnog tužilaštva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga, navodi se u saopštenju MUP-a Povređene osobe su zbrinute u Opštoj bolnici u Užicu.

Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog Đ.S. pronašla i manju količinu spida.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

E.K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KRAJ TALAČKE KRIZE NA VIDIKOVCU NA BADNJI DAN: Naoružani muškarac se zabarikadirao u zgradi! Uhapšen posle akcije SAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track