RAZBOJNIŠTVO U CENTRU BORA NA BADNJI DAN: Dečak prebio radnicu i opljačkao kockarnicu!
Foto: Kurir

STRAŠNO

RAZBOJNIŠTVO U CENTRU BORA NA BADNJI DAN: Dečak prebio radnicu i opljačkao kockarnicu!

Crna Hronika -

Četrnaestogodišnji A. E. sa saučesnikom M. S. (21) pretio smrću radnici lokala dok nije dala šifru sefa, oteli 250.000 dinara

BOR - A. E. (14) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je na Badnje veče najpre brutalno pretukao radnicu u borskoj kockarnici „Admiral“, nakon čega je iz sefa odneo više od 250.000 dinara! Sumnja se da mu je u tome pomogao Boranin M. S. (21), koji je u bekstvu.

Kako saznajemo, osumnjičeni su na Badnji dan imali plan da se kockaju u „Admiralu“ dok svi gosti ne odu.

Mučili je u parku

- Kad su ostali sami s radnicom, maloletni A. E. joj je prišao i zatražio joj da mu kaže šifru sefa, preteći da će je, u protivnom, ubiti. Ali radnica je odbila da to učini. Onda su je osumnjičeni izvukli iz kockarnice i izveli napolje u obližnji, neosvetljeni park. Počeli su da joj prete kako će je ubiti i da je tuku po celom telu - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Plašeći se za svoj život, pretučena radnica im je dala šifru kojom se otvara sef, posle čega su se A. E. i M. S. vratili u kockarnicu i odneli gotovo 250.000 dinara.

Radnica je pozvala policiju, koja je brzo pronašla dečaka i uhapsila ga. M. S., koji je organima reda već poznat po nekoliko teških krađa i razbojništava, još uvek se nalazi u bekstvu.

Teške krađe

Borani su šokirani ovim napadom.

- Ovo je strašno! Deca su počela da pljačkaju i ubijaju. Još je gore što je to učinjeno na Badnji dan. Na sreću, nije bilo stadalih, ali šta je sledeće - pita se jedan od meštana.

Kurir / A. B.

Foto: Profimedia, Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track