PUCNJAVA NA BOŽIĆ U DISKOTECI U UŽICU: Potegao poluautomatski pištolj i ranio četvoricu
Foto: Miloš Cvetković

Krvavo

PUCNJAVA NA BOŽIĆ U DISKOTECI U UŽICU: Potegao poluautomatski pištolj i ranio četvoricu

Crna Hronika -

Četvorica muškaraca ranjena su u tuči i pucnjavi koja se na Božić oko dva sata ujutru dogodila u diskoteci „Garaža“ u Javnoj garaži u centru Užica.

Policija je uhapsila Đ. S. (23) iz Užica zbog sumnje za pokušaj ubistva, nedozvoljenog držanja oružja i neovlašćenog držanja droge.

Kako saznajemo, na ulazu u diskoteku najpre je došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do tuče između Đ. S. i radnika obezbeđenja.

Metež u klubu

- Đ. S. je tokom tuče u jednom trenutku potegao poluatomatski pištolj, zapucao i teže ili lakše ranio četvoricu mladih muškaraca, radnika obezbeđenja i gostiju koji su se zatekli u diskoteci. Jedan od radnika obezbeđenja ranjen je u prepone, ranjen je i jedan od gostiju diskoteke, koga je metak pogodio u ruku. Ranjen je još jedan muškarac u diskoteci. Đ. S., koji je pucao, savladali su drugi radnici obezbeđenja i gosti. Još se ne zna koliko je hitaca u pucnjavi ispaljeno - kaže izvor Kurira.

foto: Miloš Cvetković

U užičku bolnicu tokom noći primljena su četvorica muškaraca, od kojih su dvojica posle ukazane pomoći otpuštena, jedan je zadržan na odeljenju urologije, a jedan na odeljenju hirurgije. Među povređenima je i Užičanin koji je pucao. Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog Đ. S. pronašla i manju količinu spida.

Napadač u pritvoru

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako saznajemo, dvojica muškaraca koja su zadržana na lečenju nisu životno ugrožena.

Kurir / E. K.

Foto: Miloš Cvetković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KRAJ TALAČKE KRIZE NA VIDIKOVCU NA BADNJI DAN: Naoružani muškarac se zabarikadirao u zgradi! Uhapšen posle akcije SAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track