PORODICA MONSTRUMA IZ RAKOVICE SE OPROSTILA OD NJEGA U NOVINAMA: Oprosti što nismo umeli da ti pomognemo kad je bilo najteže

OSTAVILI ČITULJU

PORODICA MONSTRUMA IZ RAKOVICE SE OPROSTILA OD NJEGA U NOVINAMA: Oprosti što nismo umeli da ti pomognemo kad je bilo najteže

Crna Hronika -

Porodica Marka Nikolića, monstruma iz Rakovice, koji je u junu ubio svoje dete (5) i suprugu, a potom sebi prerezao grkljan u zatvoru krajem prošle godine, oprostila se od njega čituljom u jednim novinama.

Oni su napisali da je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima i od njega zatražili "oproštaj što nisu bili uz njega kad mu je bilo najteže".

"Dana 30.12.2017. godine iznenada nas je napustio, pod nerazjašnjenim okolnostima voljeni sin i brat. Oprosti nam što nismo umeli da ti pomognemo kada ti je bilo najteže. Počivaj u miru. Ostajemo u neizrecivoj tuzi i večitoj boli.

Vole te tvoji mama, tata i brat", napisali u jednim novinama.

foto: Kurir

Podsetimo, Marko Nikolić je razbio ogledalo u pritvorskoj ćeliji u CZ, a potom sebi prerezao grkljan. On je tada hitno prevezen i operisan, ali je u večernjim satima ipak preminuo.

foto: Privatna Arhiva

Marko Nikolić (43) zaklao je 12. juna po podne nožem svoju suprugu Maju Đorđević (38), dok je četvorogodišnjeg sina Mihajla udavio ispred Centra za socijalni rad u Ulici Miška Krajnca u Rakovici.

Tokom krvavog pira, koji se dogodio naočigled brojnih prolaznika i zaposlenih u centru, pomahnitali Nikolić teško je povredio i troje radnika Centra za socijalni rad.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Samoubica visi na rubu mosta! Policajac u deliću sekunde povlači rizičan potez!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track