ŠARANOVIĆ SUTRA IZLAZI NA SUD: Biće saslušan u Višem sudu zbog sumnje da je ubio advokata Zreleca
Foto: Privatna Arhiva

juče uhapšen

ŠARANOVIĆ SUTRA IZLAZI NA SUD: Biće saslušan u Višem sudu zbog sumnje da je ubio advokata Zreleca

Crna Hronika -

Viši sud u Beogradu će Vladimira Šaranovića (41), koji se sumnjiči da je u decembru 2015. godine ubio advokata Vladimira Zreleca na Vračaru, saslušati sutra povodom odluke o pritvoru koji mu je određen dok je bio u bekstvu, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Protiv Šaranovića je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u toku istraga za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, a tužilaštvo nije vezano zakonskim rokom od 48 sati za njegovo saslušanje, već će ga ispitati naknadno, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Šaranoviću je još 17. novembra Viši sud odredio pritvor na predlog tužilaštva, kada je izdao i naredbu za raspisaivanje međunarodne poternice za njim po kojoj je uhapšen u utorak u okolini Zrenjnanina. Šaranović se sumnjiči da je iz kola u pokretu 1. decembra 2015. godine izrešetao advokata Zreleca ispred zgrade u kojoj je imao advokatsku kancelariju na Vračaru, a inače je bio branilac njegovog rođaka Slobodana

Šaranovića koji je zimus ubijen u Budvi. Tri nedelje nakon oružanog napada, advokat je podlegao povredama u Urgentnom centru. Njegova supruga Nataša kao i pomagač u skrivanju nakon ubistva Nenad Milojković uhapšeni su 14. novembra 2017. godine u akciji policije koja je tog dana sprovedena na Kanarevom brdu, u okviru potrage za Šaranovićem.

Ona se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a Milojković za pomoć učiniocu posle izvršenja krvičnog krivičnog dela. Njima je pritvor produžen za još 30 dana 14. decembra.

Policija je nakon njihovog hapšenja saopštila da je Nataša Šaranović uhapšena u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom, i da je u stanu pronašla oko pola kilograma marihuane.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: DA LI CELOJ BOLNICI PRETI NEKONTROLISANA ZARAZA MALIM BOGINJAMA???

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track