ISTRAGA SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD ZAJEČARA: Auto stradale porodice skrenuo u suprotnu traku?
Foto: Kurir

Strašno

ISTRAGA SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD ZAJEČARA: Auto stradale porodice skrenuo u suprotnu traku?

Crna Hronika -

„Opel kadet“ u kom su poginuli Igor Angelov i njegovi roditelji Dragica i Zoran naleteo direktno na kombi brze pošte iz suprotnog smera

Automobil „opel kadet“, u kom je u subotu na magistralnom putu Negotin-Zaječar kod sela Salaš nastradala tročlana porodica Angelov, prešao je na suprotnu stranu kolovoza, nezvanično saznaje Kurir.

U nesreći su na mestu preminuli Igor Angelov (25) i njegovi majka i otac Dragica (47) i Zoran (55).

- Iz suprotnog smera naišao je kombi brze pošte i došlo je do direktnog sudara s „opelom“. Iza „opel kadeta“ je išao privatni kombi i udario u „kadet“. To su za sada prvi rezultati istrage i uzrok nesreće se još ispituje - kaže naš izvor.

foto: Kurir

Policija je uradila uviđaj mesta nesreće i sve predala Osnovnom tužilaštvu u Zaječaru.

- Trenutno su sva tri vozila poslata na tehnički pregled. Možda se ustanovi da su nekom otkazale kočnice, propala papučica za gas, blokirao se volan... Dok se sve ne završi, ne možemo znati pravi uzrok ove tragedije - saznajemo nezvanično iz tužilaštva.

Porodica Angelov se kobne noći kretala ka Negotinu da bi u obližnjem selu Vidrovcu pokupila ćerku Ivanu (28) i budućeg zeta Nenada, kod koga se Ivana već preselila. Namera im je bila da se svi vrate za Zaječar i tu zajedno proslave pravoslavnu Novu godinu.

foto: Aleksandar Jovanović

Četvoro Vučinića poginulo 2015.

MALI MARKO OSTAO SAM

Marko Vučinić (15) iz sela Vuča kod Leposavića pre tri godine ostao je bez porodice, kada su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nastradali njegov otac Gojko (46), majka Dragica (40), sestra Maja (13) i brat Andrija (6). Brigu o dečaku preuzeo je Markov brat od strica Milan Nikolić sa suprugom Sanjom, pa on sa njihovim četvorogodišnjim sinom živi u selu Sočanica.

Kurir / S. A. B.

Foto: Kurir , Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track