OTMICA U KRUŠEVCU: Kidnapovao ženu da bi ponovo bila s njim! Pomogao mu i policajac
Foto: Dragana Udovičić

Četvorica uhapšena

OTMICA U KRUŠEVCU: Kidnapovao ženu da bi ponovo bila s njim! Pomogao mu i policajac

Crna Hronika -

Kristinu K. dvojica muškaraca strpala u kola, a onda je na auto-putu predali njenom bivšem momku, koji je odvezao u Zemun polje

Četvorica muškaraca, među kojima je i policajac N. S. (31) iz Beograda, uhapšeni su zbog sumnje da su oteli Kristinu K. (39) iz Kruševca. Među otmičarima je i Kristinin bivši dečko D. J. (43), kao i M. N. (31) i B. J. (31).

Kako Kurir nezvanično saznaje, motiv otmice je raskid između Kristine i D. J., koji je odlučio da je silom vrati kući u Zemun polje.

- Policajac N. S. i M. N. su presreli Kristinu i predstavili se kao inspektori u civilu. Oni su ženu ubedili da sedne s njima u automobil i najpre pokušali da joj iznude 3.000 evra. Nakon toga su je odvezli i na auto-putu kod Jagodine predali D. J. i B. J. - kaže Kurirov izvor.

Ostavljeni momak je u društvu B. J. nesrećnu ženu odvezao u Zemun polje.

- Tamo ih je policija pronašla i uhapsila. Istog dana lisice su stavljene na ruke i N. S. i M. N. Svima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti saslušani u tužilaštvu - dodao je naš sagovornik.

Komšije iz Ulice Radeta Jašarevića u Kruševcu, u kojoj oteta žena živi, kažu da su čuli za dramu i ističu da iza toga stoje neraščišćeni ljubavni problemi.

- Kristina se duže vreme zabavljala sa D. J. Veoma lepo su živeli, a on joj je pomogao i u izgradnji kuće. Kako smo čuli, pre nekog vremena ga je ostavila, pa je on odlučio da je vrati tako što će je s prijateljima oteti - objašnjavaju komšije.

Prema njihovim rečima, N. S. i M. N. su na ulici sreli Kristinu, a pošto su joj navodno pokazali značku, ona je bez pogovora pošla s njima.

- Kad je videla značku, poverovala je da su inspektori, pa nije smela da odbije da krene s njima u Beograd. Navodno, taj njen momak je sve potplatio jer je hteo da se opet zabavljaju - dodale su komšije.

Kruševljani tvrde da je oteta Kristina prava lepotica, a da iz ranijeg braka ima odraslog sina.

Još jedan slučaj

PIROĆANCI OTELI MLADIĆA ZBOG 1.500 EVRA, UHVATIO IH PRESRETAČ

Policija je uhapsila Piroćance Ž. A. (36), M. K. (33) i D. N. (53) zbog sumnje da su oteli S. M. (33) u ulici Zrenjaninski put u Beogradu. Naime, u četvrtak je prijavljeno da su trojica muškaraca zbog dugovanja od 1.500 evra pretukli i nasilno odveli mladića iz stana i automobilom otišli u nepoznatom pravcu. Patrola presretača je za nešto više od dva sata locirala i zaustavila „opel vektru“ pirotske registracije kod naplatne rampe „Nais“.

Kurir / J. IVIĆ

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKAV ŠOK! Ova žena je neverovatna! Uspela je da pobegne kidnaperu iz gepeka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track