CECO, PRIPAZI NA VELJKA, OBEZBEĐENJE GA NEĆE SPASTI: Binićev sestrić preti Arkanovoj porodici!
Foto: Saša Pavlić, Marina Lopičić, Zorana Jevtić

SKANDAL

CECO, PRIPAZI NA VELJKA, OBEZBEĐENJE GA NEĆE SPASTI: Binićev sestrić preti Arkanovoj porodici!

Crna Hronika -

Opasne namere Predrag Ranković iz Kruševca u statusu na Fejsbuku izvređao poznatu pevačicu i poručio joj da neće moći da sačuva sina kad sledeći put bude otišao na Kopaonik

Predrag Ranković iz Kruševca, sestrić nekadašnjeg fudbalera Dragiše Binića, uputio je Svetlani Ceci Ražnatović i njenom sinu Veljku, koji su sa Binićem kumovi, ozbiljne pretnje.

Ranković je preteću poruku pevačici objavio na društvenoj mreži Fejsbuk, a kako saznajemo, ova pretnja je prijavljena policiji.

U jezivom statusu koji je objavio, uz fotografiju na kojoj je Ceca sa sinom Veljkom na pomenu, pored groba Željka Ražnatovića Arkana, Ranković aludira na novo „paljenje sveća“.

foto: Printscreen Facebook

- Povedi računa! Veljko neće moći da računa na obezbeđenje sledeći put kad krene na Kopaonik, neće moći da ga sačuva - navodi se, između ostalog, u komentaru koji je Predrag Ranković ostavio uz sliku.

Ranković je pevačicu optužio i da je „prodala“ kuma Dragišu Binića. U statusu je pomenuo transfer fudbalera Milana Obradovića iz Obilića u moskovsku Lokomotivu, zbog kog je protiv njegovog rođaka postupak u toku. Inače, na suđenju Biniću Ceca bi trebalo da bude saslušana kao svedok jer je u to vreme bila vlasnica fudbalskog kluba. Osim što joj poručuje da se „nikada ne pojavi na suđenju“, Ranković Cecu naziva pogrdnim imenima i čak je optužuje da je kumu Biniću ostala dužna novac, kao i da je naručila njegovu likvidaciju 2004. Podsetimo, za tadašnji pokušaj ubistva bivšeg fudbalera osuđen je Božidar Jović.

Povodom optužbi i teških reči koje je izrekao njegov rođak, Kurir je juče kontaktirao s Dragišom Binićem, koji je bio šokiran i ogradio se od ovakvih optužbi i pretnji.

foto: Nebojša Mandić

- Jeste moj rođak, on mi je sestrić, ali to što je napisao su gluposti, nema nikakve veze sa istinom. Čuo sam se sa Cecom, mi smo kumovi i u odličnim smo odnosima. Ne postoji nikakav problem između nas - rekao je kratko Binić. Svetlana Ceca Ražnatović juče nije odgovarala na pozive Kurira.

Hvalio se na profilu DRUG SA KRUŠEVAČKIM KRIMINALCEM

foto: Printscreen

Prema fotografijama koje je postavio na svom profilu, zaključuje se da je Predrag Ranković bio prijatelj Dejana Streljića iz Kruševca, koji je ubijen u decembru prošle godine.

Ministar Stefanović

POLICIJA POSTUPA PO PRIJAVAMA

foto: Marina Lopičić

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da svi kojima stižu pretnje preko društvenih mreža to treba da prijave policiji i tužilaštvu, koji reaguju na svaku prijavu. - Apsolutno se reaguje na svaku pretnju koja se prijavi MUP i Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal. Utvrđuje se identitet lica iza nekog profila na društvenim mrežama i protiv njega se podnosi prijava - rekao je Stefanović. On je dodao da se često dešava da isti ljudi prete svima koji su na vlasti, a da se za njih utvrdi da nisu psihofizički odgovorni za svoje ponašanje. - Efikasnost istrage zavisi od toga da li Fejsbuk i Tviter žele da sarađuju sa nama - kaže Stefanović.

Jelena Spasić - Foto: Saša Pavlić; Zorana Jevtić; Marina Lopičić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠUŠKALO SE DA SE NE DRUŽE: Veljko Ražnatović i Mirko Šijan zajedno u kafani na Kopaoniku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja