"ZAKLAO SAM BABU, SAD IMAM 20.000 DINARA!" Fudbaler Dragan Šarac još ne može da poveruje da mu je sestrić ubio majku!
Foto: Privatna arhiva, Saša Pavlić

Porodična tragedija u Rumi

"ZAKLAO SAM BABU, SAD IMAM 20.000 DINARA!" Fudbaler Dragan Šarac još ne može da poveruje da mu je sestrić ubio majku!

Crna Hronika -

Dragan Šarac (43), pomoćni trener fudbalera Čukaričkog i nekadašnji igrač Obilića i Crvene zvezde, sahranio je juče majku Miru Šarac (64) na groblju u Rumi.

Nesrećnu ženu ubio je u sredu po podne unuk i Draganov sestrić, lečeni narkoman Srđan M. (23), koji je posle zločina uhapšen u obližnjoj igraonici, iz koje je preko Fejsbuka poslao poruku devojci da je „zaklao babu i da ima sada 20.000 dinara“.

Velika tragedija

Šarac je dugogodišnji saradnik i pomoćnik glavnom treneru superligaša Čukaričkog Nenada Lalatovića, koji je, kao i ostali igrači, bio šokiran kada je čuo šta se dogodilo. Sagovornik Kurira blizak ovom klubu kaže da su zatečeni tragedijom.

- Dragan je u sredu uveče bio kod kuće, kada je saznao šta se dogodilo, i odmah je odjurio u Rumu. Svi smo u šoku, niko nije mogao da poveruje šta se dogodilo, da je njegova majka mrtva - kaže sagovornik blizak klubu i dodaje:

- Dragan je bio vezan za roditelje, redovno su bili u kontaktu i viđali su se. I treneru Lalatoviću je sve ovo izuzetno teško palo jer su njih dvojica sarađivali kao treneri u Radničkom, Voždovcu i Crvenoj zvezdi. Klub će učiniti sve da pomogne Dragan i njegovoj porodici.

Srđan M.
Srđan M.foto: Privatna Arhiva

Tražio pare za drogu

Kako saznajemo, Srđan M., koji se sumnjiči da je ubio babu Miru Šarac, posle zločina je tumarao ulicama Rume.

- Njegov deda Božidar pokušao je da ga zaustavi, ali je Srđan uspeo da pobegne iz stana u kom je nekoliko sati ranije zaklao rođenu babu. Izleteo je na ulicu i šetao se neko vreme. Kada je shvatio da nema gde da pobegne, ušao je u obližnju igraonicu. Seo je za kompjuter i poslao preko Fejsbuka poruku devojci. Tako je i lociran i uhapšen - kaže sagovornik iz istrage. Policija istražuje motiv zločina, a pretpostavlja se da je u pitanju novac koji je Srđanu najverovatnije bio potreban za drogu, a koji je baba odbila da mu da.

Kako nezvanično saznajemo, Srđan M. je kod istražnog sudije priznao zločin i određen mu je pritvor do 30 dana.

Bogata karijera

ŠAMPION SA OBILIĆEM

Dragan Šarac je igrao za šampionsku generaciju Obilića, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Novi Pazar i Voždovac gde je završio karijeru i sada je trener. U inostranstvu je igrao u Austriji, a šest puta je bio reprezentativac.

Kurir / Danijela Jovanović

Foto: Saša Pavlić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVAKO JE BEŽAO UBICA OLIVERA IVANOVIĆA! Pogledajte koliko mu je trebalo da nestane sa mesta zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track