Najnovije vesti

OVAKO JE ŽIVEO LAŽNI POP KOJI JE VARAO I PATRIJARHA: Kuća na tri sprata, skupa odela i roleks!
Foto: Instagram

Pao

OVAKO JE ŽIVEO LAŽNI POP KOJI JE VARAO I PATRIJARHA: Kuća na tri sprata, skupa odela i roleks!

Crna Hronika

Milorad Radovanović ima kuću na tri sprata, vozi luksuzna kola, nosi skupa odela i „roleks“

Milorad Radovanović (35) iz Kragujevca, koji je uhapšen zbog sumnje da se više od deset godina lažno predstavljao kao sveštenik i pripadnik MUP, živeo je do sada veoma luksuzno.


Prema rečima našeg sagovornika upućenog u ovaj slučaj, Radovanović je živeo u naselju Beloševac, a jedno vreme studirao je Bogosloviju.

 

- Radi se o izrazito inteligentnom čoveku. Kuću na tri sprata napravio je poslednjih godina, uvek je imao luksuzne automobile, skupa odela i sat „roleks“ iako zvanično ništa ne radi, niti je evidentiran u Fondu PIO - kaže naš izvor.

 

- Prilikom posete Kragujevcu patrijarha Irineja koordinirao je rad obezbeđenja u ime SPC. On je bukvalno naređivao i raspoređivao kuda će kolona vozila sa patrijarhom prolaziti, naredio je ljudima u eparhijskom domu da za pripadnike policije koji su bili na dužnosti donesu sendviče - kaže naš sagovornik, istakavši da je cela priča o lažnom bezbednjaku više scenario za film.


Radovanović se sumnjiči da se godinama sveštenicima i velikodostojnicima SPC, pa je tako čak stigao i do patrijarha Irineja, lažno predstavljao kao radnik VBA i MUP, dok se policijskim službenicima predstavljao kao revizor Srpske pravoslavne crkve.


Posle saslušanja u tužilaštvu, Radovanović je pušten da se brani sa slobode.


Kurir / D. I.

 

Foto: Instagram

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI! KO ĆE DOĆI GLAVE LIDERU SOCIJALISTA?! Dačiću skočio šećer zbog stranačkog kolege!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...