ISTRAGA ZLOČINA U ITALIJI: Srpkinja organizator ubistva juvelira?
Foto: EPA

Karabinijeri

ISTRAGA ZLOČINA U ITALIJI: Srpkinja organizator ubistva juvelira?

Crna Hronika -

Karli je ubijen u decembru prošle godine u svojoj kući nedaleko od Trsta. Navodno, Olivera R. P. je sa nesrećnim čovekom bila bliska

Italijanska policija traga za srpskom državljankom Oliverom R. P. zbog sumnje da je sa još dvojicom muškaraca umešana u ubistvo juvelira Alda Karlija (75). Prema nezvaničnim informacijama, veruje se da je ona napustila Italiju i da se nalazi u nekoj od susednih zemalja.

Podsetimo, Karli je ubijen u decembru prošle godine u svojoj kući nedaleko od Trsta. Navodno, Olivera R. P. je sa nesrećnim čovekom bila bliska.

- Policija je došla do informacija koje ukazuju na to da je Karli Srpkinji pozajmio 240.000 evra u novcu, zlatu i draguljima. Postoje indicije da je ona organizator ubistva. Takođe, sumnja se da je ona tokom boravka u Italiji koristila više identiteta - navodi italijanski portal Pikolo.

Muškarci koji su pomogli Srpkinji nisu identifikovani, ali ima indicija da je jedan od njih bivši policajac koji je u ljubavnoj vezi s Oliverom.

- Njih troje su ušli u kuću nesrećnog čoveka, vezali ga, brutalno pretukli i zadavili - preneo je saznanja iz istrage ovaj portal.

Kurir / J. I.

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ČEDOMIR JOVANOVIĆ ZNAO ZA ĐINĐIĆEVO UBISTVO?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track