PREGAŽEN: Pešak preminuo, traga se za vozačem belog BMW!
Foto: Damir Dervišagić

Saobraćajna nesreća kod Hrama Svetog Save

PREGAŽEN: Pešak preminuo, traga se za vozačem belog BMW!

Crna Hronika -

Pešak kod sebe nije imao nikakva dokumenta, što policiji trenutno otežava identifikaciju

Beogradska policija i dalje traga za vozačem belog BMW koji je u petak uveče oko 21 čas na Bulevaru oslobođenja udario pešaka, koji je kasnije od težine povreda preminuo u Urgentnom centru.

Kako Kurir saznaje, pešak kod sebe nije imao nikakva dokumenta, što policiji trenutno otežava identifikaciju. Za sada je samo poznato da je reč o muškarcu starosti oko 50 godina, ali se očekuje da njegov identitet bude utvrđen.

Saobraćajna nesreća dogodila se kod Hrama Svetog Save, a ustanovljeno je da je pešak pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza. Prema nezvaničnim informacijama, njega je prvo oborio „alfa romeo“, da bi ga pregazio BMW, čiji se vozač nakon udarca nije zaustavio.

- Vozač „alfe“ je zaustavio vozilo, dok je osoba koja je bila za volanom BMW dodala gas i produžila dalje. S obzirom na to da je ovaj deo grada pokriven bezbednosnim kamerama, očekuje se da bude utvrđen vlasnik automobila i kojim pravcem se nakon nesreće uputio - kaže Kurirov izvor upoznat sa istragom.

Prema rečima očevidaca, nesreća se odigrala u sekundi.

- Beli automobil išao je veoma brzo. Pešak je prelazio put, jedan automobil je stao da ga propusti, a kada je produžio preko ulice, drugi auto ga je udario. Potom je na njega naleteo još jedan automobil, koji je išao prilično brzo. Nesrećni čovek je leteo nekoliko metara, scena je bila stravična. Svi na ulici bili su sleđeni kada su videli da je auto koji ga je udario produžio velikom brzinom dalje - ispričao je jedan očevidac za Kurir.

Kurir / J. I. - I. M.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVAKO JE BEŽAO UBICA OLIVERA IVANOVIĆA! Pogledajte koliko mu je trebalo da nestane sa mesta zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track