SVAĐALI SE PA POTUKLI U NOVOM PAZARU, A ONDA JE NAIŠAO ON: Policajac na putu do posla pohapsio nasilnu četvorku!
Foto: Nebojša Mandić

4 uhapšena, 2 povređena u subotnje popodne

SVAĐALI SE PA POTUKLI U NOVOM PAZARU, A ONDA JE NAIŠAO ON: Policajac na putu do posla pohapsio nasilnu četvorku!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Novopazarska policija je danas saopštila da je u tom gradu, u subotu oko 16 sati, posle svađe došlo do međusobne tuče više lica.

Eskalaciju tuče sprečio policijski službenik koji je prolazio pored lica mesta uputivši se na posao, ističe se u saopštenju. U tuči su povrede zadobila dva lica, od kojih je jedno zadržano u bolnici radi daljeg lečenja.

Pregledom, kod dva lica je pronađeno 27,95 grama praškaste materije nalik na opojnu drogu spid, 0,49 grama sasušene biljne materije nalik na marihuanu i 16 komada tableta "rivotril".

Tom prilikom uhapšen je E. Z. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, B. H. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela ubistvo u pokušaju i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Uhapšeni su i Dž.C. (1991) i A. G. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Uhapšenim licima, koja su sva iz Novog Pazara, po nalogu nadležnog tužilaštva je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ČEDOMIR JOVANOVIĆ ZNAO ZA ĐINĐIĆEVO UBISTVO?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track