VIDEO DOLASKA JELENE I ZORANA NA NASIP KLJUČAN ZA REŠAVANJE UBISTVA! Šipka: Na snimku se vidi ženska ruka i crvena kosa!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

NOVI DETALJI

VIDEO DOLASKA JELENE I ZORANA NA NASIP KLJUČAN ZA REŠAVANJE UBISTVA! Šipka: Na snimku se vidi ženska ruka i crvena kosa!

Crna Hronika -

Milica Marjanović, supruga rođenog brata Zorana Marjanovića, danas je stigla u tužilaštvo da svedoči u istrazi koja se vodi o ubistvu Jelene Marjanović, dok se istovremeno pokrenula priča o snimku sa nasipa u vreme jezivog zločina.

Ona je inače jedina od Marjanovića koja je odlučila da svedoči, dok su svi ostali članovi porodice iskorisitili zakonsko pravo i odlučili da pred sudom ne kažu ništa.

Istovremeno, ponovo se pokrenula priča o snimku sa nasipa u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanoivć.

foto: Nebojša Mandić

Direktor Centra za forenzička istraživanja Nenad Šipka rekao je da postoji video zapis na kom se vidi da Jelena sa suprugom i detetom dolazi na nasip automobilom.

- Za postojanje tog snimka mi smo znali još pre pet, šest meseci, odgovorno tvrdim, voleo bih da vidim snimak, ali Teodora Krsmanović, sestra Jelene Marjanović je videla te fotografije i nije identifikovala Jelenu - rekao je Šipka u Jutarnjem programu na Pinku.

foto: Marina Lopičić

On je naglasio da je lično istraživao i došao do informacija da na prodavnici u blizini nasipa nije postojao video nadzor u trenutku kada se događaj odigrao.

- Jedini video nadzor postojao je na prodavnici koja je na putu do Crvenke, i ta kamera je na nekih desetak metara udaljena od vozila koja se nalaze sa druge strane. Ja vam odgovorno tvrdim da je nemoguće idetifikovati osobu i utvrditi tačno ko se nalazi na snimku. Na njemu se ne vidi lice, samo ruka i crvena kosa. Treća stvar je ta da je navedeno vreme snimanja negde oko 15 i 30 sati, a mi imamo pouzdanu informaciju od svedoka koji je Zorana video između 14 i 30 i 15 časova na nasipu kod rampe. Identitet svedoka je poznat tužilaštvu, međutim, nikada nije ispitan - objasnio je on.

Milica izašla na zadnji izlaz

Pred ulazak na svedočenje, koje je zakazano za 12 časova, ni Milica ni advokati nisu želeli ništa da komentarišu, da bi ona, nakon sat vremena, po završetku neprimećeno izašla na drugi izlaz tužilaštva, želeći da izbegne okupljene fotoreportere.

foto: Vladimir Šporčić

Njeno saslušanje, podsetimo, predložili su Zoranovi branioci koji su i ovoga puta ostali dosledni odluci da ne daju izjave. Kako saznajemo, Milica bi trebalo da svedoči o odnosima u porodici Marjanović, ali i o dešavanjima u kući u Borči tokom noći potrage za Jelenom, kao i onome što se zbivalo na dan kada je otkriveno da je pevačica zverski ubijena na nasipu.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ISPLIVAĆE SVE TAJNE MARJANOVIĆA: Zoranova snaja skoro neprepoznatljiva stigla u sud da svedoči o noći kada se tragalo za Jelenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track