PORODIČNA TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Umro deda Milosav, supruga sahranjena
Foto: Privatna arhiva

TUGA

PORODIČNA TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Umro deda Milosav, supruga sahranjena

Crna Hronika -

Milosava je u kupatilu porodične kuće pronašla komšinica Živica Savić, koja ih je obišla na molbu njihove ćerke Milanke Vidanović jer se zabrinula što joj se roditelji nisu javljali na telefon

Milosav Miljković (77) iz aleksinačkog sela Ljupten, koji se u subotu šlogirao pokušavajući da spase suprugu Dušanku (77), preminuo je juče u niškom Kliničkom centru. Njegova žena, koja je bolovala od karcinoma, sahranjena je u to vreme u rodnom selu.

Milosava je u kupatilu porodične kuće pronašla komšinica Živica Savić, koja ih je obišla na molbu njihove ćerke Milanke Vidanović jer se zabrinula što joj se roditelji nisu javljali na telefon. S obzirom na to da je Dušanka imala ranu na glavi, za koju se kasnije ispostavilo da je posledica bolesti, a da je Milosav bio pomućene svesti, kao i na nered u kući, posumnjalo se na razbojništvo. Međutim, obdukcija preminule žene i dijagnostika Milosavljevih povreda nisu potvrdile ovu sumnju.

Rodbina staraca bila je uverena da su pretučeni i opljačkani jer je Milosav nedavno prodao njivu i u kući imao nekoliko stotina evra. Policijska istraga nije ustanovila da je u njihovoj kući izvršeno bilo kakvo krivično delo.

Kurir / D. K.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ĆAO “BELI - SAMO JAKO”! Zašto je Beli Preletačević izbačen iz sopstvene odborničke grupe u Mladenovcu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track