ZVERSKI GA TUKLI DO SMRTI ISPRED SPLAVA "SAUND":  Fedorov drug na suđenju: Šta ste hteli da nam uradite? TREBALO JE DA ODEŠ KUĆI
Foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

Nastavljeno suđenje za ubistvo ispred „Saunda“

ZVERSKI GA TUKLI DO SMRTI ISPRED SPLAVA "SAUND": Fedorov drug na suđenju: Šta ste hteli da nam uradite? TREBALO JE DA ODEŠ KUĆI

Crna Hronika -

Kroz žamor koji je u tom trenutku zavladao u sudnici, sa optuženičke klupe se čulo da mu je jedan od okrivljenih dobacio: „Trebalo je da odeš kući“

Posledice tog tragičnog događaja osećam i dalje. Kako fizičke, od operacije koju sam imao još 2015, tako i psihičke, jer sam pod konstantnim stresom. Ubistvo Fedora mi je promenilo život.

Ovo je juče, pred većem Višeg suda, izjavio Milan Modrinić (na fotografiji desno), koji je 25. jula 2013. samo pukom srećom preživeo zversko prebijanje ispred splava „Saund“ na Starom sajmištu, kad su pripadnici obezbeđenja tog kluba brutalno i do smrti pretukli njegovog prijatelja Fedora Frimermana (30). Modrinić je ove tvrdnje izneo odgovarajući na pitanje sudije Bojana Mišića da li i dalje ima nekakve posledice od prebijanja, dok je za sam opis događaja rekao da ostaje pri svemu što je ranije govorio u istrazi i na prethodnom suđenju.

U trenutku kad je sudija odredio pauzu, a prisutni krenuli ka vratima sudnice, Modrinić je iznenada ponovo stao za govornicu.

- Imao bih samo jedno pitanje za optužene. Šta je bila njihova namera kad su me izbacili iz kluba, a potom počeli da tuku mene i mog prijatelja, koji je samo pokušao da me zaštiti - upitao je Modrinić. Kroz žamor koji je u tom trenutku zavladao u sudnici, sa optuženičke klupe se čulo da mu je jedan od okrivljenih dobacio: „Trebalo je da odeš kući“.

Modrinić se kobne noći, podsetimo, verbalno sukobio s pripadnicima obezbeđenja, a zversko prebijanje usledilo je kad su on i Frimerman izašli sa splava. Fedor je preminuo posle nekoliko udaraca, dok je Modrinić zadobio teške povrede. Sud je juče ponovo saslušao i trećeg mladića koji je prebijen kobne noći, Nemanju Gligorova, koji je samo kratko ponovio da ostaje pri svom ranijem svedočenju.

Kurir / I. M.

Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ĆAO “BELI - SAMO JAKO”! Zašto je Beli Preletačević izbačen iz sopstvene odborničke grupe u Mladenovcu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track