DRAMA U BEOGRADU, POLICIJA BRZO REAGOVALA: Upali mu u stan, brutalno pretukli i tražili da im vrati automobil! A ONDA SU URADILI NEŠTO JOŠ GORE!
Foto: Stefan Jokić

PETORICA OSUMNJIČENIH

DRAMA U BEOGRADU, POLICIJA BRZO REAGOVALA: Upali mu u stan, brutalno pretukli i tražili da im vrati automobil! A ONDA SU URADILI NEŠTO JOŠ GORE!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Z.J. (1964), D.J. (1989), S.B. (1977), D.R. (1987) i S.B. (1986), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda nad B.P. (1983) iz Beograda.

Sumnja se da su petorica osumnjičenih došli automobilom do stana u kome B.P. živi sa porodicom, fizički ga napali i zadali mu više udaraca po glavi i telu, zahtevajući da im vrati "audi A6" koji je, kako se sumnja, ukrao 18. januara ove godine, a u vlasništvu je Z.J. Nakon toga ubacili su ga u vozilo i odvezli do Avale, gde ih je policija i uhapsila.

Zbog krađe automobila "audi A6", tom prilikom uhapšen je i B.P.

On se tereti da je, osim ove teške krađe, izvršio i više krivičnih dela krađa i zloupotreba platnih kartica, tako što je u naseljima Altina i Borča neprimećeno ulazio u kuće odakle je krao novac i druge dragocenosti, kao i ključeve od automobila. Potom je, kako se sumnja, ukradenim ključevima automobile odvozio i prodavao ih.

Sumnja se i da je sa platnih kartica ukradenih u kućama, uz pomoć PIN kodova, koje je pronalazio u novčanicima, podizao novac sa bankomata i koristio ga za lične potrebe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

(Kurir.rs/Foto: Stefan Jokić, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Zoran Marjanović otkriva ubicu svoje supruge?! Tvrdi da zna ko je ubio Jelenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track