DIKIĆU POZLILO U ISTRAŽNOM ZATVORU: Pao u ćeliji, onesvestio se i povredio glavu, prebačen u podgorički urgentni
Foto: Youtube Printscreen/Vijesti

Suđenje u Podgorici nastavlja se danas

DIKIĆU POZLILO U ISTRAŽNOM ZATVORU: Pao u ćeliji, onesvestio se i povredio glavu, prebačen u podgorički urgentni

Crna Hronika -

Nezvanični izvori iz spuškog zatvora ispričali su da se našao na meti pritvorenika od kada je promenio iskaz. Navodno, oni mu u Istražnom zatvoru dobacuju da je špijun i vređaju ga

PODGORICA - Nekadašnji komandant niškog odreda Žandarmerije Bratislav Dikić, koji je optužen za učešće u planiranju navodnog državnog udara u Crnoj Gori, u utorak je pao u ćeliji istražnog zatvora, izgubio svest i povredio glavu.

Odmah potom prevezen je u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra.

foto: Zorana Jevtić

Kako Vijesti saznaju, nezvanični izvori iz spuškog zatvora ispričali su da se Dikić našao na meti pritvorenika od kada je promenio iskaz. Navodno, oni mu u Istražnom zatvoru dobacuju da je špijun i vređaju ga.

List piše i da je nekadašnji komandant srpske Žandarmerije iz zatvorske ćelije odvođen na pregled u Klinički centar. U međuvremenu je od Višeg suda tražio da mu ukine pritvor.

foto: Youtube Printscreen/Vijesti

Njegov branilac, advokat Dušan Jovović je kazao da je zahtev obrazložio lošim zdravstvenim stanjem Dikića. Jovović je rekao da su on i njegov klijent zahtev predali jer smatraju da je Dikiću neophodno ukinuti pritvor da bi mogao da sa leči. Predložili su Višem sudu da mu pritvor, u kom je od oktobra 2016. godine, bude zamenjen nekom drugom merom.

Podsetimo, nastavak suđenja optuženima za pokušaj terorizma zakazan je za danas.

(Kurir.rs/Vijesti.me/Foto: Youtube Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track