VELIKA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU: Srbin i Crnogorac uhapšeni sa 2 pištolja i 100 kilograma droge!

Više javno tužilaštvo u Beogradu

VELIKA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU: Srbin i Crnogorac uhapšeni sa 2 pištolja i 100 kilograma droge!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijom odredilo je zadržavanje za dvojicu osumnjičenih - jednog državljanina Srbije i jednog državljanina Crne Gore kod kojih je pronađena velika količina droge.

U saradnji sa policijskim službenicima odeljenja za suzbijanje krijumčarenja narkotika odredilo je zadržavanje za dvojicu uhapšenih kod kojih je pronađeno oko 100 kilograma marihuane, oko 10.000 tableta ekstazija, amfetamina u prahu, dva pištolja, sprave za pakovanje droge i veća količina novca, potvrđeno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Kako je za Kurir rekla Tatjana Sekulić, portparol tužilaštva, uhapšeni će sutra biti privedeni na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu.

Stefanović: Efikasna akcija policije,droga sklonjena sa ulica

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je u toku noći zaplenjena velika količina narkotika i istovremeno pohvalio, naglašava, efikasnu i odličnu akciju operativaca policije.

"Policija je tokom noći u jednom stanu u Beogradu zaplenila izuzetno veliku količinu narkotika i uhapsila jednog državljanina Srbije i jednog državljanina Crne Gore. Kod njih je pronađeno oko 120 kilograma marihuane, pet kilograma spida, oko 15.000 tableta ekstazija, kao i manja količina kokaina" precizirao je Stefanović.

Dodao je i da je policija kod osumnjičenih pronašla i dva pištolja.

"Želeo bih da pohvalim efikasnu i odličnu akciju operativaca policije koji su sklonili veliku količinu narkotika sa ulice, daleko od naše dece" naglasio je Stefanović.

(Kurir.rs/J. Spasić/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) AKCIJA POLICIJE U NOVOM BEOGRADU: Nakon hapšenja sve mirno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track