SPASAO DRUGARICU PRE NEGO ŠTO SE UDAVIO! Milanovi drugari otkrili jezive detalje
Foto: Instagram, Jelena Rafailović

milan otvorio vrata automobila

SPASAO DRUGARICU PRE NEGO ŠTO SE UDAVIO! Milanovi drugari otkrili jezive detalje

Crna Hronika -

Sedamnaestogodišnji Milan Subošić, mladić koji je stradao kada je kolima upao u Dunav u beogradskom naselju Vinča uspeo je pre smrti da spase život svojoj drugarici Milici L. (17) koja je bila sa njim u automobilu.

Tako pričaju Milanovi drugari koji su se na sahrani u Boleču okupili da ga isprate na večni počinak.

Milan i Milica su bili u Vinči i u jednom trenutku je ona htela da proba da vozi. Bili su parkirani u blizini Dunava a vozilo je bilo okrenuto ka reci bili parkirani. Istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo, a prema prvim informacijama devojčica je htela da krene u rikverc ali je umesto toga dala gas i automobil je završio u reci.

Navodno, Milan je brzom reakcijom uspeo da otvori vrata i izgura Milicu iz automobila, ali nije uspeo i on da napusti vozilo.

- Upali su u Dunav i voda je nadirala, Milan je svom silinom otvorio vrata i svoju drugaricu gurnuo iz kola, da je spase. Silina vode grunula je unutra i njega odbacila. Vrata su ostala zatvorena, a on zatvoren u metalnoj kutiji - ispričali su Milanovi prijatelji.

Milan je sahranjen na groblju u Boleču, a poslednjem ispraćaju prisustvovalo je više od 1.000 ljudi. Opelo je održano u Subošićevom domu, odakle je tužna povorka krenula na groblje. Na čelu pogrebne povorke Milanovi drugovi nosili su krst, cveće i njegovu sliku, dok su iza automobila sa kovčegom koračali njegovi roditelji i sestra.

Gušili se u suzama

Njeno pismo rasplakalo je sve na groblju, a Milanovu smrt jako teško su podneli njegovi drugovi, koji su se gušili u suzama dok su grlili beli krst sa njegovim imenom. Pre nego što je kovčeg spušten, oni su na njega stavili fudbalsku loptu na koju su se svi potpisali, pošto je fudbal bio Milanova najveća ljubav.

Drugovi u neverici

Milanovi drugovi su se s nevericom na licu pitali zašto je baš on morao da ode.

- Bio je drug kakvog imaš jednom u životu. Uvek nasmejan i spreman da pomogne. Nije mi jasno zašto se ovako nešto njemu desilo - rekao je jedan od Milanovih prijatelja iz škole.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track