UKLETI NASIP U BORČI: Dragan sleteo u kanal, Jelena misteriozno ubijena, bračni par nestao u dubinama kanala...
Foto: Jelena Ivić

horor

UKLETI NASIP U BORČI: Dragan sleteo u kanal, Jelena misteriozno ubijena, bračni par nestao u dubinama kanala...

Crna Hronika -

Sem pevačice Jelene Marjanović, čije je beživotno telo pronađeno na nasipu u borčanskom nasipu Crvenka, proteklih godina mnogi ljudi su svoj život okončali na ovom mestu.

Pre deset godina, početkom decembra umetnik Dragan Ignjatović (40) iz Beograda poginuo je u Trećem kanalu naselja Crvenka. Nesreća se desila na oštroj krivini, koja je neobeležena i neosvetljena, neposredno ispred mostića koji preko kanala vodi iz naselja Crvenka ka gradu.

foto: Dragana Udovičić

Prednji deo kola koja je on vozio bila su a zadnji na ivici kanala. Iako je vozačev prozor bio širom otvoren, a suvozačeva vrata pritvorena umetnik nije preživeo što je probudilo različite teorije u vezi sa time kako je poginuo.

Istraga je utvrdila da je Ignjatović probao da se izvuče kroz suvozačeva vrata ali je u mraku verovatno izgubio orjentaciju.

foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

Pretpostavlja se da ga je hladna voda "presekla" nakon čega se udavio u kanalu koji je dubok oko 3,5 metara.

Inače, srpsku javnost još uvek zaokuplja rešenje misterije ubistva bivše pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena u Borči i čije je telo nađeno na nasipu u Crvenki.

Njen leš je nađen 3. aprila 2016. a nakon skoro dve godine spekulacija u vezi sa time ko je ubio Jelenu Marjanović, trenutno je jedino njen suprug Zoran u pritvoru zbog sumnji da je on krivac iako Marjanović tvrdi da je nevin.

On je policiji ispričao da je sa Jelenom i njihovom ćerkom Janom došao kolima na nasip, kako bi pevačica džogirala. Ona se odvojila od muža i ćerke. Ubica je, prema novinskim natpisima, sustigao pevačicu i udario je devet puta tupim predmetom u glavu a onda odvukao u kanal.

Nakon toga ubica je, navodno, pobegao ka njivama gde ga je čekao auto. On je otišao da se presvuče, da bi se potom vratio na nasip. Takođe, policija je na šiblju kraj nasipa pronašla pramen Jelenine kose, a u blizini kanala nađeni su njena patika, jakna i mobilni telefon, a s otiska stopala nađenim na njivi u Crvenki izolovana je Jelenina krv.

U poslednjem incidentu koji se danas desio u blizini nasipa, poginuo je jedan sredovečni bračni par. Kako Kurir nezvanično saznaje, automobil marke folksvagen "polo" beogradske registracije uleteo je u jezero u Borči, a dve osobe su na mestu poginule. U autu su pronađena tela muškarca starog oko 35 godina i nešto mlađe ženske osobe.

Navodno, auto se pri sletanju okrenuo na krov i potonuo u vodu. Na mesto nesreće je odmah izašla policija, hitna pomoć i vatrogasci.

(Kurir.rs/R.M.)

Foto Kurir/Jelena Ivić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U UBU: Kamion pri punoj brzini se prevrnuo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track